Besst 22 Besst 22 Besst 22 Besst 22 Besst 22
Erik W. N
Følg
Følger Følg ikke

Erik W. N

Mand, 69 år, Fyn
Oprettet: 3. sep 2016
Offline - Senest online: 2. sep 2023 Bruger er på filterliste

,Er en mand af havet, startede i fiskeriet, men verden var større end som så.
Har sejlet langfart i et år 10, som brugt ferierne til fiskeri, dvs. i mine yngre dage og fortsatte gerne på havet, men lænd, bryst ‘ryg og nakke vil ikke det jeg gerne vil og har i dag implanteret titanium og min bedre halvdel er ikke bedre stillet er også ramt af skavanker der relatere til nakke, ryg og skuldre, så vi må "nøjes" med, at være fritidssejler. En ½ + ½ er li´en hel person ikk`?
Vi har derfor anskaffet os en båd, dvs. en Besst 22 motorbåd, Turtelduen er navnet og finder straks på havet så snart vinden er i en vindstand der enten er til sejlads eller stang fiskeri.
At være fritidssejler er faktisk noget nyt for os, megen taler derom , men megen tale derom blev til nysgerrighed og nysgerrighed blev til virkelighed, en båd blev købt.
En Besst 22 båd, 22 fod er nok ikke en af de store, men på den anden side, der er sovekabine, toilet og rigeligt med plads til 2 voksne og vor lille hund, Munchie og faktisk fandt vi ud af, at brede på en båd har en større betydning end beregnet, så på havet er vi atter tilbage og har svært ved at lade båden være tøjret ved land.
Vi er meget glade for båden, men alt er til salg (bytte) for den rigtige pris, dog skal det være fordi en person ønsker sig en mindre båd med samme ”kvalitet” som en større, vi bliver jo alle ældre og ikke alle vil ligge inde med en stor båd, hvis de "kun sejler ud om dagen" Vi holder ferie i vor lille Besst 22, den kan sammenlignes med en lille campingvogn, men skulle bytte komme på tale skal det være uden penge imellem, kun hvis entusiasmen er til stede kan noget sådant komme på tale.
Min kone og jeg har også en hobby, musik og er enige om, at instrumenterne skal med på havet, til næste sommer, Vi spiller under navnet Turtel-Duóen, så vi kan spille og synge ved kajen de varme sommeraftner, det er social hygge der vil noget, synes vi og det kunne være, at en skilling faldt i hatten, vi er førtidspensionister og må bruge vore penge på en meget fornuftig måde, så jo!
Vort sidste del af det ”funktionelle” liv, skal bestå af livet til søs med guitar, sang og harmonika musik på agterdækket, hvilket vi gerne gør for at give vore medmennesker et lille positiv oplevelse midt i det herlige sejlerliv. Vi ses måske til næste sommer, på øerne omkring Fyn.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce