{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.871 visninger | Oprettet:

Sejlads med vandscooter {{forumTopicSubject}}

Hej BG...

Jeg sidder og kigger lidt på vandscooter, men har fundet et kort over steder man ikke må sejle.. Jeg troede man måtte sejle alle steder??

Link til kort: (link fjernet)

Link til siden : http://www.danskebaadejere.dk/da/Nyheder/2012/januar/Vandscooter%20bekendtgorelse.aspx

Hilsen lars


Spar penge på din bilforsikring

Kommentarer på:  Sejlads med vandscooter
  • #1   28. maj 2012 Du får intet klart svar, ingen ved noget som helt om det, det er fordi i følge EU regler som gælder for disse farevande må man i teorien godt.

    Men spørger du politiet, farvandsvæsnet osv osv. så det brand ulovligt, du må ikke spørger mig hvorfor, Umiddelbart er vandscootere mere skånsomme, og de siger jo ikke noget til hvis der er jet drev på en båd, faktisk er mange redningsbåde mv. lavet med jet drev da det er langt bedre at kontrollere.

    konklusionen er hermed: Vil du have en vandscooter så køb en og sejl, der vil formentlig ikke ske dig noget, vil have 100 procent styr på alle regler så køb en jolle.


  • #3   10. sep 2012 Umiddelbart inden den ny vandscooterbekendtgørelse trådte i kraft i januar i år, havde Naturstyrelsen udkastet i høring. Høringsnotatet med spørgsmål og svar, finder du her: (link fjernet)
    Jeg synes stadig der er mange ubesvarede spørgsmål, og har derfor lavet denne hjemmeside: https://www.facebook.com/vandscootere hvor jeg har opremset alt hvad der sker omkring den latterlige bekendtgørelse ;o)


Kommentér på:
Sejlads med vandscooter

Annonce