{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
328 visninger | Oprettet:

Erik N
Erik N
Tilmeldt:
8. apr 2011
Følger: 1 Emner: 9 Svar: 10

smøring {{forumTopicSubject}}

Hej. Hvad bør jeg smøre styrekabler og andre bevægelige dele med, ved udenbordsmotoren. Der sidder smørenipler. Ved godt det er fedt men hvilken. ???
Hilsen ErikKommentarer på:  smøring
 • #1   12. okt https://www.jamestowndistributors.com/userportal/show_product.do?pid=97522
  Jeg bruger dette til min, og er godt tilfreds, det vaskes/skylles ikke bare af, har hørt at andre har nogle problemer med at de lidt "billiger" fedttyper ( også til marine brug ) ret hurtigt forsvinder da deres vedhæftning ikke er god nok.
  Jeg fik fat i et sæt med en enhåndspumpe..... dette gør at man kan holde tilkoplingen til nipplen samtidigt med at der pumpes, så der ikke lige pluselig er fedt alle andre steder end hvor man vil have det.... et lille plus
  Har søgt efter noget der hedder Prolan.. skulle være et super smøre produkt til bla. trailer og ruller på denne... men har ikke fundet det på patron, så tror ikke det bliver lavet ( endnu ), men hvis det kommer vil jeg da følge det og se hvad folk fortæller om brugen af det ( erfaringer )


 • #2   12. okt Ellers vandfast fedt, det virker fint.

 • RAMBO
  RAMBO Online Tilmeldt:
  maj 2008

  Følgere: 21 Både: 1 Emner: 14 Svar: 1.542
  #3   12. okt vandfast fedt

 • #4   14. okt Hvis du har mulighed for at demont styrekabel og hænge det lodret op og lade olie løbe igennem og få det gennemsmurt, når du har monteret kablet igen smør det gerne med lidt vandfast fedt i begge ender , så burde rattet kører dejligt let bagefter.

 • #5   14. okt På min tidligere båd, trak jeg inderkablet ud, og fik det hele renset af, så fik inderkablet en gang vandfast fedt efterhånden som det blev skubbet ind, det kom til at køre supper lækkert.

 • Martin N
  Martin N Tilmeldt:
  jun 2004

  Svar: 63
  #6   17. okt Quicksilver 2-4-C fedt med teflon

Kommentér på:
smøring