{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din bilforsikring

Kommentarer på:  Vandudskiller
  • #1   17. aug 2020 Vi har en der både er udskiller og filter, den sidder før motorens benzin filter ( det filter sidder på motoren fra fabrikken )

  • #3   17. aug 2020 Som Rasmus skriver vand ud inden filteret. Det hat noget at gøre med at hvis der kommer vand i filteret, så suger filter materialet vand et og stopper der ved til. Så hvis man har et kombi med gennemsigitg glas i bunden, så kan man holde øjen med om der kommer vand . Og hvis der gør så er det bestemt tid for udskiftning. Noget andet er benzin trykket, som også kan påvirkes af snavs. MEn typisk er drifttiden for et filter på en båd motor ikke lang og det er oftest vandet der slår det ihjæl. Tænk på et filter der sidder på en bil, det køre mange flere timer ned et på en båd. Nu er der jo også forskel på filtre, er det et lille knallert filter fra Biltema eller Thansen. Eller er det et proff filter fra som evt fra dette link.
    https://www.watski.dk/vandudskillerfilter-bensin-10-micron-11TNr


  • #4   20. aug 2020 Vandudskilleren skal sidde mellem tank og motor du kan også købe et kompeneret Vandudskilleren og benzin filter det er meget nemmere


Kommentér på:
Vandudskiller

Annonce