{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.516 visninger | Oprettet:

hva størese prop. {{forumTopicSubject}}

ved der er mange der har spurgt om dette.. og nu har jeg fundet dette.. så nu kan de bare kigge her...


Vælg korrekt drev og propel !!!!
Vi møder desværre nogle kunder som tror et drev bare er et drev. Drevet et derimod uhyr vigtigt for bådens præstationer og drevet indeholder samtidig den gearing eller udveksling som motorens omdrejninger driver propelakselen rundt med.

Når du som kunde har valgt om du ønsker Bravo 1 el. Bravo 2 som har én propel eller om du ønsker Bravo 3 som er 2 propeller den ene propel 1 tomme mindre end den anden og modsat roterende på samme aksel så har du samtidig valgt hvor din båd skal præstere bedste ydelse. Tommelfingerregelen er at tungere både med behov for bundtræk med fordel bør udstyres med Bravo 3 hvorimod Bravo 1 el. 2 har en fordel ved lettere både hvor topfart er vigtigt. Cruisere og Cuddy bør vælge Bravo 3 som også har fordelen ved et stort virkningsområde.

For at hjælpe med det korrekte valg af propel har vi herunder indsat en formel vi med fordel selv benytter i forbindelse med beregningen af propelstørrelsen, dog er der på ingen måde garanti for at modellen lige præcis passer på din båd.

RPM / RATIO x PITCH / 1396 = Speed In Knots

regneeksempel:

3800 / 1:65 x 24" / 1396 = 39,6 knob


Spar penge på din bilforsikring

Kommentarer på:  hva størese prop.
Kommentér på:
hva størese prop.

Annonce