{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
Kommentér på:
Jolle Projekt
  •   4. aug 2011 tillykke med gedderne det lyder som en god tur

    MVH Frank


  •   3. aug 2011 Tro mig, træet har ikke fået en dråbe vand endnu. Filten har et lag plastik på bagsiden, så der kan aldrig komme vand igennem. Skruerne er rustfrie ovs. Der er tænkt på det hele. Styrepinden er midt på motoren. Jeg er højrehåndet, så jeg styrer båden med højre hånd smiley Har også elmotor som er på højre side af benzin motoren. Platformene er i rigtig fin størrelse, specielt den forreste, der er masser af plads at brede sig på. Der skal nok komme billeder, båden blev indviet med 14 gedder og et hav af aborre smiley

  •   2. aug 2011 noget helt andet! har du ikke placeret sædet i samme side som styrpinden? Nu er det maneg år siden jeg har haft en håndstyret båd, men sidder man ikke normalt i højre side af båden og styrer med venstre hånd? Eller husker jeg forkert?

    MVH Frank


  •   2. aug 2011 Det skal nok holde et par år, men der findes ikke vandafvisende træ ;0) med mindre det er forsejlet med glasfiber, polyester, epoxy eller andet, så vil det rådne med tiden, med mindre det opbevares indendøre. Specielt nu hvor du har beklædt pladen med et tæppe som vil holde på vandet, så vil pladerne rådne hurtigere, da det tager længere tid om at tørre

    Jeg synes platformen ser lille ud i forhold til at skulle bruge s som kasteplatform, men det kan være billedet snyder mit øje.

    Alm skruer fra byggemarkedet vil ruste ret hurtigt.

    Men det skal nok holde et par år eller mere og så kan du jo bare lavet det om igen, det er jo ikke noget der koster en bondegård og mon ikke det alligevel skal forbedres og ændres på i takt med at du får nye ideer?

    Held og lykke med jollen, kom ud og fisk, vi vil se nogle fangst billeder.

    MVH Frank


  •   1. aug 2011 Ja det er en kasteplatform.. Hvorfor mener du ikke det holder? Det er marine tæppe som er vand og smudsafvisende. Træet er osse vandafvisende..

  •   1. aug 2011 Er det en kaste platform i stævnen?

    Det ser fint ud, men det holder ikke i længden, med mindre båden altid kommer til at stå opbevaret indendøre. Hvis det skal være "langtidsholdbart" skal pladerne beklædes med glasfiber og derefter beklædes med rigtigt marinetæppe af god kvali.

    Har du briúgt alm skruer fra byggemarkedet?

    MVH Frank


  •   24. jul 2011 Stoffet er vand og smudsafvisende. Træet er osse vandafvisende, så er sikker på det ikke rådner smiley

  •   23. jul 2011 Fed fiskemaskine.

    Men du har lavet en kæmpefejl efter min mening.
    Fjern det stof igen, og giv træpladerne et lag glasfiber istedet.
    Derefter så maler du dem, og der hvor du evt skal stå og fiske, giver du det noget glasperle noget i malingen.
    Det andet duer ikke, det bliver vådt og træet rådner rimeligt hurtigt.


Annonce