{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Styling af gammel båd

2.907 visninger | Oprettet:

Købte en gammel HEWA 17 fods fra 70'erne, viste ikke rigtig hvad jeg skulle med den, gik igang med at sætte den istand. Det har altid været vigtig for mig at holde stilen, det vil sige når det er en gammel båd skal den også holdes i den gammel stil. Synes ikke det er flot hvis man begynder at pimpe den nyere, fordi det bliver det aldrig alligevel.
Skroget er lavet for diverse fejl, alt ude og inde er malet. Nye lædersæder i samme originale farve '' brun'' hækken er forstærket, alle skruer og bolte er skiftet ud til A4 rustfri, nyt bådtæppe i bunden, 60 liter tank monteret i fronten, samt kobber vandrør med vandlås til benzin, 25 liter reservetank, 60 HK Evinrude med el-start og powertrim. Der er monteret en del el i den, som - div. ure til motor, anlæg, el-spil på trailer, kompressor horn, lys og lygter.
Den er ikke helt færdig endnu, men det kommer nok, sommeren er her jo heller ikke endnu. Er så spændt på hvad folk synes. Er det for meget eller er den blevet flot igen og har fået charmen tilbage.???

Anders M
Mand | 40 år | Oprettet: 1. feb 2013


Kommentér på:
Styling af gammel båd
Annonce