{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Draco Draco 2000 1979

17.180 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen båd er oprettet og stemt ind. Opret din egen båd

Per K
| 0 år | Oprettet: 4. jul 2006


Draco Draco 2000

Årgang:
1979
Type:
Speedbåd / cruiser
Drivkraft
Benzin
Størrelse
6 cylindret Volvo B30'er med 170 hk
Interiør
Ekstraudstyr
Kompas, GPS, Ekkolod/fishfinder, pulverslukker, medicinskab, Formtilpasset Vinterpressening, Tupe, Sammenklappeligt anker, diverse fendere og tovværk, bådshage, CD/MP3 anlæg.
Bemærkninger
Klassisk norsk speedbåd. Båden har hardtop, og en god lille kahyt, der kan lukkes af med soveplads til 2 - 3 personer. Sejler nemt 35 knob. Godkendt til 7 personer. Sejler rigtig godt. Utrolig stabil i al slags vejr (dobbel skrog). Ca. 1100 kg. Motor og drev er renoveret indenfor de sidste 3-4 år og fungerer 100%. Ligger i Silkeborg søerne ved Svejbæk. Nyere indtræk på hynder og bagsæder. Flot badebro i RF stål og teaktræ.

Det gode ved denne båd er at man sidder tæt på vandet som i en lille speedbåd, og har den optimale fornemmelse af fart, når man sejler stærkt, men samtidig har man en god rummelig båd med plads til 9 personer, der alle kan sidde komfortabelt. Samtidig har man en båd, der er lige så bred og vejer lige så meget som mange større både, så man har de rigtige sejlegenskaber til så mange mennesker. Hardtoppen kan nemt tages af (4 vingemøtrikker) hvormed man har sig en stor fuldstændig åben speedbåd.

Smed båden i ude i Norsminde havn i weekenden, hvor vi for første gang overnattede i båden. Vi var bl.a. et smut til Samsø, hvor båden opførte sig rigtig fint, og meget overraskende brugte den kun 25 - 30 liter benzin på de 60 km (ca. 2 timers sejlads) vi cruisede. Så nu er der ingen tvivl om at vi beholder båden. Se evt. de nye billeder jeg lige har tilføjet.
Kommentér på:
Draco Draco 2000
  •   3. feb 2009 dejlig båd
    stemme er lagt, velkommen til
    hilsen jørgen


  •   6. jul 2006 Hej Tommy
    Tak for din fine bedømmelse. Hvornår kommer der nogle flere up-to-date billeder af din Draco? Den ser jo lidt slidt ud på de billeder du har liggende, så jeg vil lige vente med at bedømme den, til jeg kan se hvor fin du har gjort den ;o)
    Vi tager vores Draco med til limfjorden næste weekend, så skal vi rigtig ud og cruise. Det er lidt frustrerende med 170 hk på Silkeborgsøerne, hvor man kun må tøffe afsted! Men selvfølgelig dejligt at sejle rundt og nyde det gode vejr!

    hav en super god sommer på vandet!


  •   6. jul 2006 Hej
    Velkommen til..
    rart at se endnu en draco her har smidt en stemme til dig
    håber også du får en kanon sommer i vandet.....
    Bedste hilsner Tommy


  •   4. jul 2006 Hejsa
    Ah... det var en fejlindtast, var faktisk godt klar over at det er en R6'er. Tak for oplysningen! smiley


  •   4. jul 2006 hejsa
    rigtig fin båd.. lige en oplysning.. hvis det er en b30 er det ikke en v motor men en række moter.. ; )


  •   4. jul 2006 Velkommen...
    Tak for det Nicolaj. Din Glastron ser også rigtig fed ud. Lidt samme stil som Draco ser det ud til...?
    Vi skal snart ha' Draco'en ud i havet, så den kan komme til dens ret. Da vi var i Skive og tage speedbådskortet, var der temmlig store bølger, så nogle af de mindre både måtte opgive, men Draco'en skar sig upåklageligt igennem dem. Der kommer den forholdsvis store egenvægt den til gode smiley


  •   4. jul 2006 Velkommen
    Hej og velkommen til bådgalleri... Det er da en lækker båd at have hele famillien med i smiley


Annonce