{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Campion Chase 580 SLR Performance 1999

4.825 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen båd er oprettet og stemt ind. Opret din egen båd

Mr. T
Mand | 43 år | Oprettet: 6. sep 2010


Campion Chase 580 SLR Performance

Årgang:
1999
Type:
Super fed speedbåd som kan det meste, den har rigeligt med plads til familien kan sejle hyggeture, den er bygget til at sejle stærkt og kan derfor let trække flere vandski m.m

Den har trods sine 19" masser af stuveplads til ski, veste og hvad man ellers kan finde på at gemme af vejen når man sejler..
Drivkraft
En 1999´ Mercury Optimax 150Hk (V6´er Super Fed Lyd) "2 takts med seperat olieblande tank", som blander olie med benzinen da den ellers ikke får noget smørelse..!
Dette kan dog have sine fordele men også ulemper kontra en 4 takts...

Der er rigeligt med HK på denne båd som vejer ca. 915kg "tørvægt"..

Båden har grundet sit Performance bygget skrog en topfart på omkring 48knob.. dog ligger forbruget ved 5500 omdrejninger på ca. 56liter i timen...

Den har en tank på ca. 115liter det vil sige 2 timer med fuld gas ja så er tanken næsten tom...

Men hvem sejler også med fuld gas konstant i 2 timer... :)
Størrelse
Chasen 580´eren er som sagt 5,8meter lang, det vil sige omregnet ca. 19.2 fod dog er den fremstillet som en 19fods Performance Boat.
Interiør
Interiøret er 100% originalet og da det er en 25år jubilæms model, er det begrænset hvor mange man finder af dem med de forsæder, da de fleste 19fods Chase modeller er født med nogle lidt andre sæder.

Så foran finder man 2 skålformede sæder, som har drejefunktione, frem og tilbage og så kan man tage den yderst del af sædet op så man kommer til at sidder højere i båden når man skal have bedre udsyn ved høj fart...

Den har også Kølerum foran, hvor man kan smide isterninger i og så har man køling til sodavand eller andet koldt at drikke...

Ekstraudstyr
CD Radio det er vidst mere eller mindre det..

Originale Maritime højtalere...
Bemærkninger
Denne båd er en fantastisk speedbåd, som dækker alle mine behov, der findes rigtig mange fede både derude. Dog valgte jeg denne båd, primært på udseendet, men også kvaliteten af båden.
Desværre findes der rigtig mange fede både, hvor der er brugt lidt for meget "tid" på udseendet også har man glemt kvaliteten også skal følge med.

Campion Bådene er bygget i CANDA.....


Kommentér på:
Campion Chase 580 SLR Performance
Annonce