{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Comet Comet 11 PLUS 1978

5.082 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen båd er oprettet og stemt ind. Opret din egen båd

Carsten B
| 63 år | Oprettet: 8. okt 2006


Comet Comet 11 PLUS

Årgang:
1978
Type:
Kortkølet hurtig turbåd, stabil, da kølen på vores Comet er øget med 30 cm, så den stikker 2 m. Masser af plads under dæk, da Cometen er udnyttet fra stævn til hæk. Bygget på Comarværftet i Italien. Vi har hentet Vores Comet i Rom.
Drivkraft
37,5 hk nanni dieselmotor, ferskvandskølet, som snildt trækker de 7,5 tons med 8 - 9 knob, med den 3bladede faste propel.
Størrelse
39 fod ( 11 m 85. )
Interiør
Teak / mahogny
Ekstraudstyr
Simrad kortplotter + Standard horisont Farvekortplotter som er koblet til Simrad autopilot samt med datatilslutning til PC, vindmåler, log, trykvand koldt og varmt vand,20 l varmtvandsbeholder, bruser på badeplatform med koldt og varmt vand, ferskvandskølet motor. 2 sæt sejl, genakker og spiler. Naturligvis div fortøjninger, fendere, 70 m ankerkæde med tilhørende plovanker samt EL-ankerspil, som betjenes enten fra ankerbrønd, eller fra kockpittet.
Bemærkninger
En god familiebåd, man også kan turræse i ( vores model er lidt for tung til kapsejlads ) men så behøver vi også først rebe ved 12 - 14 m vind. Den store kahyt som går fra agterspejl til knapt midtskivs, giver et stort og rummeligt rum til hygge med famillie og venner. God plads til madlavning og kortbordet er indrettet med en klapudstol, så navigatøren sidder godt, også i hårdtvejr. Stor owners cabin midtskibs, modsatte side en enkeltkøje og oven over mulighed for en hængekøje, som er skibets mest eftertragtede plads under fyn rundt. I forskibet finder du bagbord toilet og bad, og styrbord et skabsarrangement. Mod stævnen er en dobbeltkøje. Der er også 2 sovepladser i hovedsalonen. Alt ialt en kanon båd til en god familie, stabil og meget nem at manøvrere. Agter en stor badeplatform med super adgang fra gummibåd, samt nem at komme op på via badestige.
Gummibåd ( ældre ) med 4 hk Yamahamotor som ny, Redningsflåde ( skal inspiceres )
Kommentér på:
Comet Comet 11 PLUS


  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Annonce