{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Kegnæs 470 HT (SOLGT) 1977

15.735 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen båd er oprettet og stemt ind. Opret din egen båd

frank G
Mand | 44 år | Oprettet: 5. jan 2006


Kegnæs 470 HT (SOLGT)

Årgang:
1977
Type:
Hardtop båd rigget til fiskeri
Drivkraft
Mariner 40hk 4t m/elstart giver en tophastighed på 32-33kn målt på ekkolod (GPS måling kommer senere!)
Størrelse
ca. 16 fod
Interiør
Folde sæder, kistebænke, rat.
Ekstraudstyr
Downriggere, søgelænder, transportstangholdere, stangholdere, Lowrance X55 Ekkolod, Lowrance Globalmap 1600 GPS plotter, Autopilot, Marineland Stationær VHF, pulverslukker, anker, fortøjninger, kikkertholder, 1000kg trailer, lanterner, kabinelys, transportkalesche. Ønskeliste: Vindspejl, ombygning af styrepult, kalesche med ståhøjde, Trollingbar, targabøjle, ekstra batteri, navneskilt ak, ja jeg kunne blive ved!
Bemærkninger
Båden skal bruges til Trolling, mede og pirkefiskeri i Horsens-, flensborg-, vejlefjord & lillebælt. Jeg er medlem af Jysk småbådsfiskeklub www.j-s-k.dk
Kommentér på:
Kegnæs 470 HT (SOLGT)
  •   12. nov 2010 krammevenligt
    Tak for din opmærksomhed på vores lille damper.
    Dit eget fartøj er nu da osse ret kramme venligt. knæk og bræk


  • alan d
    alan d Tilmeldt:
    okt 2008

    Følger: 8 Følgere: 7 Svar: 1
      18. aug 2009 fint skiv skipper
    Får faktisk mange gode ideer herinde, sejler selv i en Kegnæs
    vh alan


  •   30. jun 2009 hej
    næ har faktisk ikke rigtig problemer med det for man ligger kun lige det ene knæ på kanten og den er ledt inden for selve baren så det er nemt og nå det hele ..

    den er bar lige lavet i en gang fyr træ for og se om tinge skal side anderledes for vil ikke lige lave det a et eller andet fint og så jeg ikke vil have den sådan så den her er bar malet med noget der mætter træet og så har den fået den der farve og så mangler den noget nano så er den klar


  •   24. mar 2008 Tja,,,,
    hvad vil du give for sådan en gammel liebhaver?


  •   23. mar 2008 ..
    Heyy vil du sælge ? smiley


  •   16. mar 2008 Hej,
    Motoren ER plumberet, så den er lidt kedelig, hehe


  •   6. mar 2008 .okay
    .det skal jeg nok lige se på !:D


  •   11. jul 2007 takker

    ja, jeg ligger i egernsund, og det er en 4 takter, står der selv på, og det med at sejle rundt med vennerne, det er bare fint, 3 af mine venner har også en kegnæs 408, og to andre har en anden slags, så vi ligger alle 6 og sejler rundt, det er bare dejligt.



  •   3. jul 2007 hej Frank
    det er sq også en fin båd du har dig der ja jeg får da fisket en del og lidt fisk bliver det da også til mvh Brian


  •   1. jul 2007 Hey Frank!
    ja det er rigtigt at båden kun er godkendt til 60 hk.og jeg var da os selv lidt nervøs for at sætte en 100 hk på men jeg snakkede med et par forhandlere om det og de mente ikk det ville blive et problem.jeg var mest nervøs for om hækken ku holde til det (den vejer squ 181 kg sådan en mortor!!!) men det ser ikk ud til at være et problem.topfarten er ca 30 knob. Men ved den fart er båden lidt levende, hvis man har nogen med skal de helst ikk flytte for meget rundt ihvertfald.jeg har erfaret at jo mere vægt jeg læsser i snuden på den jo mere stabil er den ved de højere farter.jeg fisker en del fra den og det er den jo helt perfekt til. der er rigtig god plads agter og min kæreste og jeg er faktisk lige kommet hjem efter en uges ferie i den. så det kan man altså os godt.. dog ville lidt bedre vejr dog ha været et foretrække! smiley hvis du overvejer at købe en mage til så må du sige til hvis du vil prøve en tur i sådan en først.
    Mvh. Kristian


  •   27. jun 2007 Ja
    Det skal jeg helt sikkert... Håber på lidt bedre vejr til på lørdag og søndag..! Så skal den sgu luftes..! smiley Og forhåbentlig kommer der også en ørred eller 2 over fribordet..!

    Der er i hvert fald rigeligt med ørreder lige uden for Randers fjord..! Har en kammerat der nappede hele 17 ved udbyhøj i søndags.. så der skulle da være muligheder..!

    Hva med dig.. Har du fået trollet noget siden sidst..???


  •   20. jun 2007 ..
    Hej nej det gør den ikke..


  •   4. jun 2007 Rigtig praktisk båd
    Du har fået fat i der. Jeg går selv med tanken om at købe en båd specielt til fiskeri. Men det må blive når den anden er færdig. Hvad koster sådan en egentlig?


  •   21. maj 2007 Hej Søren
    Ja, der sejler flere Kegnæs joller, end man lige tror, især i det sønderjydske. Jeg er utroligt glad for båden, men en dag når den bliver for lille kunne jeg godt tænke mig en Coronet 24 Midi eller 21 DC. Men det kræver en fast bådplads, og dermed også at man jævnligt kontrollere at den ligger ordentligt! Så er det lidt nemmere med en trailer båd og lidt mere flexibelt også, når man vil fiske flere steder i DK og SE. MVH Frnk


  •   19. maj 2007 Tak for ros
    Hej tak for din kommentar, det er en dejlig båd du har der også, det er næsten en kult båd her også hvor jeg kommer fra (Ærø). Der er virkelig mange her, men mest uden ruf, de fleste sejler med 30 eller 40 HK og det er rigtigt passende til dem, det er en rigtig søstærk båd og med den motor størrelse går de også rigtigt friskt selv om de er læsset med garn og ruser. Har set på als at der er flere med både 60 og 70 hk på, det er nok lige rigeligt hvis man tager en forkert sø tror jeg da vist den blever til en flyvebåd..... Flere herovore er også begyndt med de store limboer også mange af dem er monteret med ruf, ved ikke om du har set dem med ruf, DET ER SKU IKKE KØNT.


  •   1. maj 2007 Hello Frank
    Jeg ved godt man kan få billiger glasfiber ( snøft ) jeg har ringet rundt og spurgt ad hos mange !! MEN da det er farlig gods og skal sendes som sådan, ryger der lige extra på for at sende og så er der ikke sparet noget.
    Det er ikke det endelige resultat du ser på, det er det grundlæggende ! altså det første og det ( efter min mening he he ) vigtigste , der bliver fyldt op og derefter sat en 2 mm rustfri plade der går inde fra bunden af motorbrønden og op over kanten for at slutte ca ved vandlinien. ( : så hele hullet i hele breden bliver i rustrfri.


  •   25. apr 2007 Fin Kegnæs
    Det er dæleme en fin kegnæs. Har selv haft en magen til engang,som jeg satte i stand fra A-Z. Utrolig sødygtig båd.


  •   29. mar 2007 tarzadoha
    for din bedømmelse af Freja...jeg har selv kvitteret med en stemme


  •   19. mar 2007 Nymalet..!
    Ja det var den jeg havde tænkt mig at male... Men mange tak for rådet..! Nu bliver den i hvert fald ikke malet..! Det skulle også bare være en nødløsning..!

    Den er sgu ellers lække den skude du har dig der..!

    En høj herfra..!


  •   13. dec 2006 Hej Jens
    Hej Jens, 40 hk fordi, den sad på da jeg købte båden og fordi den ikke er godkendt til mere! 40 hk er rigeligt til mit brug og jeg skulle nødigt få bøvl med forsikringsselskabet hvis det skulle gå galt en dag! MVH Frank (jeg ved godt der er flere der sejler med 60hk på en 470´er)


  •   2. dec 2006 Hej Alexander
    Desværre så har jeg ikke været i Simris, endnu, mærkerne sad på båden jeg købte den, men de er pillet af nu! Ellers en ret fed båd du/din far har. Jeg har set den et par gange når vi har sejlet under egernsund broen! Mine forældre har båd ved fiskenæs! Fanger I noget dernede for tiden? MVH Frank


  •   2. dec 2006 Fin lille trolling båd
    Dejligt at se at der os er andre der troller herinde smiley Og så har du enda os været i simrishamn og trolle ... dejligt sted smiley


  •   30. nov 2006 Tak for roserne
    Tak for kommentarerne på min båd. Jeg har kun været ude at sejle i den 2 gange ind til videre, men det skal nok blive til mere! MVH Frank


Annonce