{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Zodiac Futura Mark II SOLGT 1998

1.924 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen båd er oprettet og stemt ind. Opret din egen båd

Jesper B
Mand | 49 år | Oprettet: 1. apr 2016


Zodiac Futura Mark II SOLGT

Årgang:
1998
Type:
Gummibåd med ratstyring, 2 bænke med plads til 3 personer. Båden er godkendt til 7 personer
Drivkraft
40 HK Yamaha fra 1998 med el-start og autolube. Virker meget velholdt
Størrelse
Længde: 4,1
Bredde: 1,99
Godkendt til 7 personer
Interiør
Aluminiumsbund
Ekstraudstyr
Vandski
Tube
Anker
Pøs
Ekstra tank
Bemærkninger
Har sejlet med mine forældre hele min barndom i deres sejlbåd, og tog for 20 år siden det praktiske duelighedsbevis. Har aldrig haft brug for det indtil jeg fandt ud af det også gjaldt som speedbådskørekort. Har altid vidst at jeg ikke skule have en sejlbåd, for har aldrig været 100% bidt af tursejlads.
I august 2015 var vi på en tur arrangeret af Valby Lokaludvalg med start i Sluseholmen, ud gennem slusen, ned og vende i Hvidovre havn og retur igen. Vejret var fantastisk og på et tidspunkt sagde min kone, "kunne det ikke været fedt hvis vi havde vores egen lille gummibåd at tøffe rundt i herinde"?
Jeg svarede, "jo, helt sikkert", og begyndte i smug straks at undersøge DBA da jeg kom hjem. Jeg blev med det samme klar over at vi ikke var på helt samme niveau prismæssigt, så jeg måtte sørge for at bruge lidt krudt på præsentationen.
Vi endte med at købe denne båd inklusiv trailer i september og nåede 3 weekender med fantastisk vejr inden den skulle ind i garagen for vinteren. Heldigt, for det havde været ren tortur at skulle pakke den ned med det samme.
Vi bor i Valby, og har 10 minutters kørsel til Sydhavnen hvor det oveni købet er gratis at benytte deres slæbested. Et hurtigt smut igennem stigbordene og vi er i Københavns kanaler en halv time efter at have forladt hjemmeadressen. Der er flere legepladser for vores 4 årige søn og frokosten bliver indtaget på papirøen. De forskellige kanaler er rigtig hyggelige, og vandet er altid roligt derinde selvom det blæser.
Vi har et sommerhus ved vandet i Vestsjælland, så glæder mig at tage båden med derop til sommer.
Kommentér på:
Zodiac Futura Mark II SOLGT
Annonce