{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Stingray 200 cx 1999

2.073 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen båd er oprettet og stemt ind. Opret din egen båd

Jesper B
Mand | 49 år | Oprettet: 1. apr 2016


Stingray 200 cx

Årgang:
1999
Type:
Daycruiser
Drivkraft
Mercruiser 4.3 liter med 190 HK
Original Mercruiser Highfive propel 13 1/4" pitch 21 i rustfrit stål
Størrelse
20 fod - 6,10 meter
Interiør
2 stole, sofa med plads til 3 samt solseng betrukket med vinyl. Ingen huller eller sprækker.
Alt tæppe i båden er skiftet i foråret 2017 samt hynder i kahytten er ombetrukket
Ekstraudstyr
Garmin 420 GPS med ekkolod. En gammel sag, men må sige at den virker efter hensigten.
Kaleche fra 1999, godt træt men tæt hvis det ikke regner for meget. Har bestilt et heldækkende cover som skal bruges til hverdag.
2000 kg trailer med el spil
Bemærkninger
Har siden jeg var barn været på sejler ferie med mine forældre, og tog for snart 20 år siden det praktiske duelighedsbevis på 2 år. Har dog aldrig været synderligt interesseret i at få min egen båd.

I august sidste år var vi på en sejltur arrangeret af Valby Lokaludvalg som havde lejet en havnerundfartsbåd og sejlede fra Sluseholmen gennem slusen, ud til Hvidovre og tilbage igen. Vejret var fantastisk og det var 30 grader.

Omkring Hvidovre siger min hustru så: "Kunne det ikke være lækkert med sådan en Zodiac gummibåd vi kunne tøffe rundt i?". Og så tog det fart. I September fik jeg købt os en Zodiac som vi i bud og grund var glade for. Dog skulle der ikke være mange bølger på vandet får det ikke var sjovt, og når man holder sommerferie i sommerhus i DK, så er det desværre mere reglen end undtagelsen.

Kiggede så efter bowridere da jeg tænkte der ville være smart at der også kunne sidde nogen foran. Da jeg i foråret under en sejltur i København viste hustruen (som forøvrigt synes jeg var totalt sindssyg når vi nu lige havde købt en båd at kigge efter en ny) en bowrider sagde hun: "Det er da meget smartere at have en lille kahyt foran, så kan vi jo tage på nogle småturer med overnatning"

Og nu har vi så fået ny båd - Igen :o)

Men nu skulle det også være slut med at opgradere. Dels fordi vores indkørsel er fyldt til bristepunktet i både længde og bredde, men også fordi jeg skal kunne komme igennem stigbordene i Københavns havn så jeg ikke skal igennem slusen.

Men man kunne jo altid få en der var nyere :):)
Kommentér på:
Stingray 200 cx
Annonce