{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Glasfiberbåd Explorer *Til Salg*

9.036 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen båd er oprettet og stemt ind. Opret din egen båd

Kenneth Bay H
Mand | 41 år | Oprettet: 11. okt 2006


Glasfiberbåd Explorer *Til Salg*

Årgang:
Type:
Jeg kender desværre ikke mærket eller modellen
Drivkraft
40 hk yamaha motor fra 1996
Størrelse
14 fods.
Interiør
Alle ting er nyt i båden
Stole med drejesokkel
Kistebænk
Marinegulvtæppe
Ekstraudstyr
Omdrejningstæller
Bemærkninger
Sidste år malede jeg båden, men desværre var den hærde jeg brugte ikke god, så malingen hærdede aldrig helt op, og blev desværre røgfarvet. Så det tager LAAANG tid at slibe ned, da jeg først skal skrabe den våde maling af, og bagefter slibe ned.
030607
Er netop kommet hjem efter at have slebet båden færdig. Det har taget mig omkring 20 timer at slibe den over vandlinien pga. det forbandede maling der ikke var hærdet. Men nu er der lys forude. Jeg har besluttet at slibe den ned under vandlinien også, heldigvis har jeg ikke malet den sidste år, så det er nemt at slibe i.

Jeg har også bestilt glasfiber fra Djursimport til min kistebænk, og træet er også købt.

040607

I dag har jeg gået og nusset lidt på båden. Slebet lidt kanter og ellers gået den igennem for ridser og hakker, som jeg også fik slebet væk.

050607

Båden er støvsuget og vasket ren for slibestøv, så skal den vendes og have en tur under. Jeg får maling på torsdag og regner med at have slebet bunden inden der, så jeg kan male under samme dag.

060607

I dag har jeg slebet hele bunden af båden og vasket den. Bagefter bar min far og jeg den ind i carporten, hvor den skla males. (Båden vejer sgu ikke ret meget når 2 mand kan løfte og gå med den) Imorgen skal jeg ud og købe maling til den, og regner med at male bunden fredag.
---Opdatering følger---

080607

Så er båden malet i bunden første gang, den skal have 3 gange tror jeg, men det skal hærde et døgn imellem hver gang, så weekend er sat af til det.

100607

Så er bunden blevet malet 3 gange med 24 timers mellemrum, det ser rigtig godt ud. Jeg glæder mig til at få båden vendt og startet på at få lavet kistebænk og ALT det andet. Båden skal lige hærde indtil torsdag. Jeg tør ikke vende den før.

160607

De sidste par dage har jeg arbejdet lidt på båden. Den er blevet vendt, og arbejdet på kistebænken er påbegyndt. Jeg er netop kommet hjem efter at have leget lidt med glasfiber (Har glasfibret 2 stykker træ fast til bunden, så jeg har noget at fæstne siderne af kistebænken til) Imorgen håber jeg på at kunne save alle stykkerne til kistebænken, og måske starte på at sætte dem fast i båden. Derudover har jeg spartlet alle huller, hakker og ridser som båden havde. Puha hvor er der mange timer i båden endnu. (Men jeg synes nu det er ret sjovt at lave)


240607
I dag har jeg lavet det sidste glasfiber. Jeg valgte at slibe noget glasfiber jeg havde lavet for nogle år siden væk, og give den noget nyt. I dag fik jeg også en god nyhed fra en ven. Han har fundet en fenderliste til mig. Så nu er dagen reddet. Jeg får nok mine nye sæder engang i den kommende uge. Og jeg glæder mig som et lille barn.

030707
Det ene sæde er kommet, jeg har lige taget et billede af det. Det ser godt nok lækkert ud. Det er dog noget bredere end jeg havde regnet, men jeg har målt lidt i dag og sæderne ser ud til at kunne dreje hele vejen rundt, uden jeg skal hen og bore nye huller. Det andet sæder kommer en af de nærmeste dage, det er kommet til landet. Båden er malet indvendigt med første lag, imorgen håber jeg på det er hærdet nok, så det kan få endnu et lag. (Vejret er ikke så godt til at male i, da temperaturen er ret lav og luftfugtigheden er høj, så det tager længere tid om at hærde end forventet)

080707
Så er båden malet færdig indeni. (Se billeder) Startede også på at male den udenpå.
Bestilte pullerter igår på ebay. 4 stk. for 112 kr. Det koster en jo i DK, så der var mange penge at spare. I dag har jeg så bestilt et nyt rat (se evt. billedet). Igår købte jeg en tube og vandskitov, så nu må den godt snart være færdig. :D

200707
Så kom sæderne endelig i. Nu sker der noget :o)
Pullerter er også kommet og er ved at blive monteret.
Imorgen lørdag skal jeg hente min nye fenderliste på posthuset, det bliver spændende at se, om den overhovedet passer. Det SKAL den sgu

070807
Det er efterhånden nogle dage siden sidste opdatering, men det betyder jo ikke, at der ikke bliver lavet noget på båden. Jeg har monteret Gas/Gear boks fra quicksilver, ratstyrring fra teleflex, pullerterne er monteres agter (Mangler længere bolte til oppe for) I dag har mine godt fader og jeg så monteret fenderliste, og i skrivende stund, er den stadig ikke helt kold og den sidder ikke helt fast endnu. Imorgen går vi igang med at skære tæppe til og ligge i båden. Jeg har besluttet mig for at lave det med velcro, så det er til at tage ud og vaske og tørre, når det bliver snavset og vådt.

Båden har jeg sat til salg, da ønsket om en større båd er tilstede.
Kommentér på:
Glasfiberbåd Explorer *Til Salg*
Annonce