{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Four Winns 195 Sundowner - SÆLGES 1994

4.029 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen båd er oprettet og stemt ind. Opret din egen båd

Leif L
Mand | 57 år | Oprettet: 1. apr 2008


Four Winns 195 Sundowner - SÆLGES

Årgang:
1994
Type:
Speedbåd med 2 sovepladser i lukket kahyt.
Drivkraft
Benzin
Størrelse
20'2" eller 6,15 m
Interiør
Ekstraudstyr
Lowrange X52 Fishfinder
Bemærkninger
I 2008 blev båden hentet hjem fra USA. Båden blev leveret i en 20" container på en original US trailer. Traileren var lidt for bred til containeren, så skærmene var skåret af og nødtørftigt bundet på. Jeg anskaffede en dansk indregistreret bådtrailer, så den kunne transporteres på vejene. Jeg fandt en bådplads ved Limfjorden, så det har været let lige at springe i båden og sejle en hurtig tur alene eller sammen med venner.
Jeg var en smule overrasket over at opleve, at den slet ikke bryder sig om bølger. Jeg har tidligere sejlet i en 14" båd, som også har det bedst på fladt vand, men jeg havde nok forventet, at en 20" ville ligge lidt tungere og bedre kunne klare bølgerne. Når båden planer, ligger den ovenpå vandet som en balje og det giver nogle gevaldige ryk ved høj fart i høje bølger. Nå - nu er det jo kun et problem, når der er gæster med i båden - he he.
Båden er født med en 175 hk. Johnson. Denne motor var ved leveringen defekt og blev udskiftet med en 200 hk Mercury påhængsmotor. På den første tur på limfjorden var hele familien med. Uheldigvis faldt magneterne af svinghjulet og maltrakterede tændingen. Så jeg måtte en tur i vandet for at forhindre at båden gik på molen. Heldigvis er der mange venlige sejlere, og en fyr i en Maxum var så venlig at trække mig i land. Ny tænding og masser af benzin, så blev det alligevel en god sommer...
Båden sejler ca. 60 miles/hour med 2 personer ved fuld gas. Marchfart på 30 - 40 miles/hour.

Motoren vinterkonserveres på bådværksted hvert efterår og er blevet bundmalet hvert forår. Både båd og motor står rigtig flot og fungerer 100%.

Det kniber med tiden til sejlads, og jeg er derfor interesseret i at sælge båden, hvis der kommer et godt bud.

Prisidé: omkring 100.000 kr. uden trailer.
Kommentér på:
Four Winns 195 Sundowner - SÆLGES
Annonce