{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Selco 15 fod [Tidl. båd] 1975

3.649 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen båd er oprettet og stemt ind. Opret din egen båd

Mikael B. H
Mand | 58 år | Oprettet: 27. sep 2010


Selco 15 fod

Årgang:
1975
Type:
Har ændret fra Alicraft til Selco. Der er demonteret sædekonsol. Jeg er ved at sætte den istand. Sæder samt konsol søges. Alderen er jeg heller ikke klar over...og det er første gang jeg beskæftiger mig med både i det hele taget....
Drivkraft
Jeg har nu købt en Mercury 50 hk fra 1991, med powertrim. Desværre langt ben, så jeg er nødt til at forhøje agterspejl. Er der ellers nogen der har erfaringer med den størrelse?
Størrelse
15 fod
Interiør
Kommer....forhåbentligt!
Ekstraudstyr
Ekkolod bygger jeg ind og selvfølgelig en autoradio, lille kompas....og sikkert en del mere når det begynder at blive lidt varmere :)
Bemærkninger
Hej, billederne er fra i efteråret hvor jeg også købte båden. Jeg har endnu ikke været ude at sejle i den. Det glæder jeg mig naturligvis til....Flere billeder følger!
Kommentér på:
Selco 15 fod
  •   17. jul 2011 Ang Alicraft
    Den kunne nu godt ligne en Selco Selspeed med et Alicraft vindspejl på ? Alicraft både plejer at have ei klinkbygget look.


  •   21. feb 2011 Tak for optagelsen...det tog lidt tid smiley
    Sådanne, så fik jeg da i det mindste mit speedbådskørekort! Så langt så godt. Nu er jeg ved at finde ud af hvad der skal på af motor., altså hvor mange HK der ville være fornuftigt til en 15 fods båd. Det er jo noget af en jungle at finde den rigtige motor. Ihvertfald skal jeg bruge kort ben. Men kunne godt bruge et par tips vedr. kræfterne samt hvilken type der er bedst at købe brugt..Har lige talt med bådinstruktøren, han har en 60HK Suzuki til salg, dog drejede den sidst han startede den, kun et par gange og så var den død...En allerede defekt motor køber man jo egentlig ikke?! Mangler et par ideer til at få lavet konsoller til fører og passagersiden. Jeg har "klapstolene" mangler bare 2 konsoller jeg kan skrue sæderne fast på. Er der nogen der har en idé?
    Mvh Mikael


  •   20. feb 2011 velkommen
    startede selv sidste år, man lærer det hele hend ad vejen, BG er en kanon hjælp.
    men velkommen til, gjæder mig til at se flere billeder..

    mvh. lasse


Annonce