{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

X Super Fish Cat 1 2013

6.569 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen båd er oprettet og stemt ind. Opret din egen båd

ulf h
Mand | 59 år | Oprettet: 24. apr 2012


X Super Fish Cat 1

Årgang:
2013
Type:
Aluminiums Catamaran Designet og konstrueret af Ulf Hansen 2012.
Fish Cat 1 er som navnet antyder en lille catamaran, konstrueret til fjord / kyst fiskeri og stikker ikke mere end 100 mm. ubelastet og ca 120 mm. incl motor + 2 mand.
Denne synkfri (UHR-TEC Safetyhull Systems) Cat er fremstillet i alu og konstrueret med 2 lufttætte rum i stævnen og 2 agter, dette vil gøre catamaranen yderst vanskelig at sænke da opdriften i disse rum svare til 5 gange bådens egenvægt på ca 120 Kg ligeledes forventes det at være nærmest umuligt at sejle hul i skroget som er fremstillet i 2.0 og 3.0 mm Søvandsbestandigt Aluminium .
Drivkraft
Påhængsmotor Honda 20 Hk.
Størrelse
12 fod
Interiør
Ekstraudstyr
Vogn med 2/3 hjul og støtteben som er nem at håndtere når båden skal i vandet.
Bemærkninger
Alle plade dele er Laserskåret hos SSI Metalindustri i Frederikssund
Kommentér på:
X Super Fish Cat 1
  •   30. jun 2020 Hej Per T smiley hehe jo tak for positiv kommentar på mit lille projekt smiley ja er man bidt af aluminium så er det jo svært at komme uden om at konstruere en lille alu cat og den er rigtig fed at sejle med stabil som en gokart har dog ikke været så meget ude med den men om ca 14 dage rammer vi igen fjorden til en lille 2 dages tur med fiskestangen og en god fiske kammerat smiley

  •   30. jun 2020 Hold fast en flot og spændende båd, dejligt at se den slags håndværk

  •   19. jun 2015 Takker smiley Joe såmænd smiley har været på her siden den blev færdig april 2012 ja den kræver ikke noget videre vedligehold og er nem at håndtere og så ligger den rigtigt godt og stabilt i vandet selv med 6 personer en generator, en blæser og et stort prof-film kamera som den blev udsat for ved filmoptagelse i sydhavnen for 2 år siden, og fedt at man kan stå en eller to mand på samme ponton uden at den kæntre noget videre så super god at fiske fra mm.

  •   19. jun 2015 Velkommen det er noget af et projekt du har lavet der jeg tror den er praktisk og nem at rengøre men køn det er den ikke men bare det at du har lavet en selv er beundrings værdigt smiley

  •   11. mar 2013 Hej
    Det ser sikkert og godt ud, den bjerger sig sikkert godt og dit alu arbejde
    er meget fint udført, og så er det jo nemt at vedligeholde disse både i alu.
    Jeg brugte for ca 25.000kr alu i min båd og de er givet godt ud kan jeg sige dig,
    du det ser sku godt ud det du har gang i, det er lige før du kan sætte den i produktion og sælge dem, der er stor efterspørgsels på på sådan både
    Hilsen Carsten


  •   30. jan 2013 Mange tak for de rosende ord Jan smiley Ja det var en god tid i de gode gamle Racing days da vi dystede med / mod alle de ivrige Aprilia Cup drenge og hyggede os med god pit stemning rundt omkring i norden på vores utroligt lette 250RSere smiley og nu er det så blevet tid til at sætte alle sejl og få noget let aluminium ud at sejle smiley Glæder mig til søsætningen og se hvorn den tar sig ud i fjorden ! ikke mindst om den kan bære alle de Havøreder og Rødspætter vi har planlagt at hive ombord smiley og skulle jeg støde ind i nogen som er gået på grund eller ligger med slagside så kigger jeg da også gerne på om det kan fixes med en lækker Aluminiums / Rustfri konstruktion ! God smedekunst sejler bedst smiley Vi ses på Vejle Fjord min ven smiley

  •   30. jan 2013 Hej Ulf;
    Velkommen til. Jeg vil hermed sende en anbefaling, hvis der er nogen derude der overvejer at få Ulf til at udføre et stykke maritimt arbejde. Jeg kender Ulf fra tidligere hvor, vi drønede rundt på de skandinaviske racer baner og deltog i DM, SM, NM og nordisk mesterskaber med vores Aprilia RS250 motorcykler. Ulf havde også hans helt unikke Ducati 888 med, hvis i ser den vil i straks være klar over at her der er tale om noget helt specielt. Det Ulf beskæftiger sig med er altid, ikke 120% men 200% perfekt!! Dengang lavede Ulf stumper til min Aprillia, f.eks. de dele som kunne tage skade ved et styrt såsom: kåbe stativ, styr, fodhviler & beslag, gear & bremse pedal, bag stel mm. De stumper var altid udført i aluminium og i en meget høj kvalitet og finish. De var meget bedre og lettere end de originale, f.eks. var kåbe stativ og bag stel originalt udført i stål. Fodhviler beslag var originalt udført i støbt aluminium, de knækkede hvis jeg styrtede. Ulf’s fodhviler beslag var fræset ud af et stykke aluminium, de kunne holde selv om jeg styrtede med 230 km/t.
    Så drengen kan nogle magiske tricks med hans hænder. Prøv evt. at gå ind på Ulf’s facebook profil og se billeder af de ting han har lavet.
    Jeg har ikke økonomisk interesse i at skrive ovenstående!! Jeg gør det udelukkende pga. gammel venskab.

    Venlig hilsen
    Jan Stilling


  •   12. jan 2013 Super ide, nu ved man hvor man skal gå hen vedr. alu. arbejde smiley
    Henrik


  •   9. dec 2012 Hej Nicolaj
    Tak for ros og interesse for Alu-Catten ja det kunne jo være spændende hvis der dukker en evt. skadet jetski op hvor både drev og motor kunne anvendes, jeg har luret lidt på youtube og set forskellige projekter hvor jetdrev og motor monteres i mindre både og det skulle jo være lige til smiley jeg vil nok vælge at montere en alukasse/udbygning på hækken således at drevet monteres bag hækken og motoren foran hækken med en motorkasse som afskærmning/bord. men nu starter jeg lige med at låne en Honda 10Hk påhængsmotor og teste Catten med (når det blir lidt varmere) og de sidste smådetaljer er ordnet. du er velkommen til evt at skrive til 40268996 så vi kan holde linen stram hvis der evt dukker et godt tilbud op på jetdrev/motor. og det kunne da også være spændende at se den scooter du har stående med drev på smiley
    mvh
    Ulf


  •   4. dec 2012 Hej Ulf. Utroligt spændene projekt og flot pladearbejde.

    Jeg har arbejdet med Jetski / vandscootere i snart en del år. Og til rent arbejdsmæssigt brug ville mene det kunne være en kanon løsning da man kan drive over garn osv. uden problemer. Manøvreevnen er helt fantastisk så tror ideen kunne være rigtig skarp!

    Det smarte er at det er utrolig let at montere motor på jetdrevet da det sidder direkte på krumtappen, så i prinsippet kan du sætte en hvilken som helst motor foran.

    Hvis det kunne have din interesse har jeg en Seadoo GSX ( vandscooter ) stående uden motor i. Faktisk er den til salg. Men hvis du har lyst til at kigge nærmere på den er du meget velkommen. Der er stadig jetdrev på.

    Mvh Nicolaj


  •   1. dec 2012 Endu engang tak for velkomsten her på sitet og jo jetdrev tanken har da også svævet omkring projektet fra start af og skulle der være nogen som har kendskab til en skadet jetski eller feks en motor med drev så er der da ikke tvivl om at det vil være den bedste løsning til fremdriften af Caten både mht fart og ikke mindst sejlads på meget lavt vand smiley så hvis der er nogen som ved lidt mere mht jet dele så skriv endelig.

    Og der vil selvfølgelig blive fulgt op på afslutningen af projektet til den rammer fjorden, pt mangler der kun lidt småting før den er klar til test.


  •   1. dec 2012 Så forstår jeg bedrer at den ser ud som den gør. Håber at der kommer en video engang når den kommer i vandet.

  •   1. dec 2012 VELKOMMEN OMBORD.
    Et spændende projekt du der har gang i!


  •   1. dec 2012 Fedt projekt 8-O - Hva' kommer den til at koste ?

    Lad os endelig høre mere når den kommer på vandet...


  •   1. dec 2012 En styrepult under vindspejl i stævnen ville understrege at det er en arbejdshest.
    Lidt samme opbygning som en ladvogn, så vil der være helt frit på agterdækket.
    Lidt sjovt kunne det også være at hugge en vandscooter op og lave "Catten" jetdrevet med 100-200 hk. smiley
    Men det var bare min fantasi der løb af med mig, men et vildt fedt projekt, herligt at nogle tør at tænke lidt ud af boxen.
    Det bliver spændene at se den på vandet.


  •   1. dec 2012 fedt projekt

  •   1. dec 2012 Tak for div kommentare smiley og jo den er jo ikke helt afsluttet/søklar og der blir da bla også tilføjet et vindspejl mm.

  •   1. dec 2012 Velkommen til. Den er godtnok mere sjælden end køn, men den er garanteret kanon på vandet. Mangler der ikke et vindspejl eller noget andet oppe foran? Det ser lidt mærkeligt ud med de synlige stivere eller hvad det nu er.

  •   30. nov 2012 Interessant båd - velkommen smiley

  •   30. nov 2012
    I al sin mærkelighed, ser den nu meget fornuftig ud,...ligner lidt en gummibåd,
    bare i aluminium...flot arbejde..


  •   30. nov 2012 Tak for velkomst point smiley håber jeg kommer ind i kampen med Catten smiley

Annonce