{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Doral Monticello 28

Kr. 449.000
3.272 visninger | Oprettet:      Årgang:
2010

Hvis du vil have en smuk, hurtig, elegant, velproportioneret motor-cruiser bedes du kigge på denne fantastiske skønhed.


Doral Monticello, bygget år 2008, først søsat 2010
Kun sejlet ca. 75 timer
300 hk ferskvandkølet motor
Mercruiser MAG 350 SeaCore
Mål: 8,65 m x 2,60 m x 0,90 m
Vægt 2920 kg (mulig at traile)
Doral blandt ”top 3” af både i sin klasse.
(Nypris: 960.000 kr)


Indvendig og udvendig som ny. Er blevet behandlet som en baby. Fantastisk indretning med kabine i lyst læder, pantry i teak.
Båden er udstyret med 2 soveafdelinger, kahyt med stort opholdsområde / spiseplads, som kan sænkes til 2-3 sovepladser, spisesektion med køleskab, kogeplade, mikroovn / varmt / koldt vand, skabe.. . Badeværelse med bruser, håndvask og koldt / varmt vand (tank med slibemølle og elektrisk pumpe). Centerkabine med min 2 stikkøjer. Stort loungesæde i cockpit, lækker hvilesofa, hvide solpuder til upper-dæk.

Der medfølger:
Alt det udstyr, du har brug for, som GPS, plotter, fjernstyret søgning, automatisk ildslukker i motorrummet. Elektrisk ankeranløb, trimfllaps. Flot blåt undervandslys i agter. Anker, med elspil, rustfri ankerstålkæde, redningsveste, fendere, fender-kurve, TV, køkkenudstyr, m.v.

En båd du bare skal se og eje (vi har elsket hver en tomme af den, men ønsker en større båd på grund af en større familie).

En fantastisk båd, med meget praktisk indretning, bygget af kvalitetsmaterialer. En båd, der er proff-serviceret hvert år – bundmalet -og som er fuldstændig klar til søsætning.

Det er også muligt at bytte båd, 20-24 fods dagcruiser/ kabinebåd, eller med en Hollandsk stål motorcruiser Smelne, Valk eller lignende. For yderligere information kontakt venligst
tlf. 25 33 44 48
Kontakt


Vis telefonnummer
8600 Silkeborg (Østjylland)
Betaling
- Kontant
- Bankoverførsel
Hans P
Mand | 35 år | Oprettet: 3. maj 2014


Kommentér på:
Doral Monticello 28


  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

x