{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
230 visninger | Oprettet:

Blødt fordæk på jaguar 25. {{forumTopicSubject}}

Hej, jeg har længe overvejet hvordan jeg kan repetere fugtskaden som er i mit fordæk. Området er omkring 0,5 kvm.
Kan man gå til reparationen indefra forkahytten, og er det en holdbar løsning da man fjerner styrken i sandwichen ved at skære det nederste lag glasfiber væk?.
Min nuværende plan var egentlig at skære stykket ud nedefra i forkøgen og derefter fjerne det rådne materiale, og så derefter lime en ny plade træ op, med noget glasfiber spartel og lade det tøre, hvorefter at fylde træet op med polyester i glasmåtter, indtil nivuet af polysteren passer med resten af taget i forkahytten.
Ville bare høre nogle eksperter i, om det her er en løsning, som kunne finde sted.

Vh Lasse.
Kommentarer på:  Blødt fordæk på jaguar 25.
 • #1   3. mar Hej Lasse,
  Uanset hvordan du vil gribe din rep. an, så sørg for at have dine personlige værnemidler på plads. Dvs. frisklufts maske med filter for slibning og skift til et passende kemifilter inden du går igang. Det støver helt ufattelig at skære i glasfiber, og jeg vil anbefale en diamantskive til skæring.
  Det er jo svært at komme med råd når du ikke har detaljerede billeder af området der skal arbejdes i.
  Og du mangler også at oprette din båd herinde med nogle fine billeder taget i bredformat, dvs mobiltelefonen desværre skal ligge ned når du trykker på knappen smiley smiley .
  Opret båden med en masse fine billeder ude og inde, og husk at få en masse specifikationer med i alle beskrivelses rubrikkerne. Og lav et selvstændigt fotoalbum til dit projekt mht. dit soft spot.

  vh Thomas


Kommentér på:
Blødt fordæk på jaguar 25.