{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din bilforsikring

Kommentarer på:  rep af hæk
  • #1   5. mar 2021

    profilbillede
  • #2   5. mar 2021 ved du hvor dan træet i hække har det ?
    Hvis der er fugt i træet ( og det er der HELT SIKKERT ) så er der kun en vej ... ny hæk, du kan IKKE tro at det tørre, det er umuligt, så det er frem med bajonet saven og lav en ny hæk, er faktisk ikke så svært som det lyder, og der er masser af hjælp at hente på nettet, og så kan du lave den stærker samtidigt med.
    Det er kun svært at lægge glasfiber de første 20-30 minutter, så får man taget på det, og hvis alt glasvæv/glasfiber er klippet/skåret på forhånd går det virkelig stærkt, bare man husker at rulle AL luft ud imellem div lag, og er omhyggelig i hjørner, giv heller et par lag mere end et par lag mindre.... og lad for guds skyld være med at blande for meget resin, det bliver sejt og ubrugeligt meget hurtigt ( ca 10-15-20 minutter kommer an på hvor varmt det er ) og temp i luften skal også op hvis du ikke står i et opvarmet rum.
    Giv dig i kast med det og lav evt et album, så andre kan se/lære af både dine fejl ( og JA de kommer ) og dine gode ting... en kæmpe hjælp for andre at se/lære af en der har været igennem det ...
    Hvis du kaster dig ud i det såååååååå pøj pøj og god lyst ! ! !


  • #4   6. mar 2021 hej Anders,
    Det er lidt svært at se hvordan dine billeder, lige hænger sammen med båden. Prøv at tage nogle billeder lidt længere fra, så man bedre kan se helheden.


Kommentér på:
rep af hæk

Annonce