{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  Har i erfaring med lån til båd?
  • #1   24. maj 2019 Alt der ligner div kvik lån......... STOP.. det kan godt være at de er nemme at få, men man bliver taget i røven godt og grundigt..... tag i din bank eller se på santander, hvis de ikke vil låne dig .. ja så er det DIN sikkerhed for ikke lige pludselig sidder i gæld til halsen, begge steder tager de din økonomi og ser om der er fri rum nok til strammer tider ( gud forbyde det ) hvis en dårlig tid kommer ( nu ved jeg ikke om Santander er skrappe, men mener de har samme grundlag for en kredit vurdering ), kik på ÅOP , det er fandmer surt at skulle betale 300 kilo tilbage for at låne 100 .... DET ER RIGTIG DÅRLIG FORRETNING .... ALTSÅ FOR DIG ! ! ! !
    Spar heller op og glæd dig til at købe en KONTANT med din EGEN opsparing, glæden bliver MEGET bedre, og ikke mindst BILLIGER... hvis du ikke kan vente ( fordi der er et BANG tilbud.. ja så ty til din bank, eller nogen med en ÅOP på omkring 4,5 MAX....
    Lige så snart du kører fra/ligger i vandet ved forhandler... ja så er dit køb allerede 10/20 % mindre værd og du har ikke engang haft dit køb i en time.
    Ved lån .. prøv at få en forsikring i tillæg, der dækker din røv ( men igen .. de tager også røven på dig hvis du ikke læser alt med småt )
    Håber du får dit ønske om båd opfyldt, for INTET slå en tur på vandet, det er simpelthen en off knap for alt der nager en i hverdagen, bare et par timer en hverdag efter en dum dag hvor chefen har været på nakken af en eller ansatte gør dagen sur...... båd.. vand = århhhhhhhhh ...


  • Henrik H
    Henrik H Tilmeldt:
    jul 2018

    Følgere: 1 Emner: 2 Svar: 33
    #2   24. maj 2019 Hvis det er dig der er Thomas L. På bilgalleri, så er der nok større chance for at en stakkel bliver fristet på scooter galleri, hvis det ikke er dig, så undskyld, men er ved at brække mig over hvorfor nogle stakler skal lokkes i den fælde.

  • #3   24. maj 2019 Handler det om lån og penge... går man i banken.. færdig slut...

  • #4   25. maj 2019 Har for 5 år siden lånt penge igennem Santander, det var fint og havde man flere penge den ene måned (akkordlønnet) så kunne man bare sætte dem ind. Det var et lån på 75.000kr


  • #5   25. maj 2019 Kvik-lån er som at pisse i bukserne om vinteren. Dejligt varm i starten, men bliver dæleme hurtigt en kold fornøjelse.

  • #6   25. maj 2019 Har du eget hus/lejlighed og har du friværdi, kan du låne i dit friværdi, det plejer at være en god løsning.

  • #8   26. maj 2019 Hold dig væk fra kviklån hvis du ikke er milionær. Spar op og køb kontant med de pånge du har på hånden, regn med at du skal bruge op til 10% af anskaffelsesprisen på vedligeholdelse hver eneste år. Man kan selvfølgelig ordne nogen af tingene selv men der skal stadig købes reservedele/olie... Køber du saltvandskølet der er over 10 år gammelt kan du komme ud for meget dyre reparationer. Har du adgang til en rampe så kan du have den stående på en trailer, det er det billigste, men sørg for at den ikke overstiger hvad din bil kan trække.
    Regn sammen hvad den enkelte båd koster dig årligt inden du køber.


Kommentér på:
Har i erfaring med lån til båd?

Annonce