{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
501 visninger | Oprettet:

Henrik H
Henrik H
Tilmeldt:
5. jul 2018
Følgere: 1 Emner: 2 Svar: 33

Udsættere {{forumTopicSubject}}

Min svoger har en askelade med en 15 hk 4t mariner når han sejler alene laver motoren små udsættere ved fuld gas men hvis der er flere med i båden(mere vægt i stævn og tungere båd) så gør den det ikke. Er det fordi den rammer omdrejningsbegrænser og hvad kan man evt gøre.
Tænker selv skrue med større stigning. Men vil gerne høre jeres forslag
MVH Henrik


Spar penge på din bilforsikring

Kommentarer på:  Udsættere
  • #2   13. jan 2019 Det kunne godt lyde som om at, du er inde på noget af det rigtige. Men hvis han installerede en omdrejnings tæller så kunne han få det fulde overblik. Det er faktisk nødvendigt at kende omdrejningstallet og propel data, for at kunne vurdere om det er det der sker.
    Hvis han fortrinsvis sejler alene, kan han jo prøve med en propel med støre stigning. Vil tro at en alu propel koster 4-500,- til sådan en.
    Der kan jo også være sket det at han tit sejler ind på lavt vand. Og måske kommer på sandbunden en gang imellem, det har så slidt propellen. Så den ikke har samme geometri, som den havde fra ny. Bare en tanke,, hvis den ikke gjorde det tidligere. I sidst nævnte tilfælde, bør han nok ikke forsøge sig med en større stigning. men bare få en ny på. Det kan sikkert også være noget andet,,,,,,,,,,,,,,.
    smiley


Kommentér på:
Udsættere

Annonce