{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

M/Y Marconi

550 visninger | Oprettet:

Billeder af Marconi.

Begge maskiner skal renoveres eller udskiftes. Den ene er defekt ( der er sunket 2 forringer ) og den anden er (også) blevet forsømt og trænger til en kærlig hånd. Varmeveksler og oliekølere er fra 1969. Spændebånd er stort set tærret væk! ! !

Motorrum skal renses og males, det er malet sort og jeg har en masse Hempel Deckpaint i lysegrå, så det bliver det malet med.
Ledningsnet skal gåes efter, det er ikke organiseret særlig flot eller godt. Her er virkelig plads til forbedring! Batterigrupper var koblet sammen med startkabler :-/

-Vil beklæde bunden over kølsvin med tyndplade / mønsterplade / dørk plade, eller noget .. jeg har en ide. Nu må jeg se hvordan det bliver. Tænker fordelen er at der bliver dækket for kølsvinet, og det er lidt flotterere med noget beklædning, af en art.

-Der skal skærres dørk plade til at montering mellem gearkasse og skrueaksels gennemføring. Der er en flange på hver side jeg gerne vil have pladen skåret rund om. Tror det vil se flot ud.

- Når jeg er i gang med ledningsnet, skal der beklædes med lyddæmpende plade på skottet rundt, og trækkes noget strømudtag, samt sættes noget lys op så man kan se maskinerne og diverse. jeg vil lave en bud over kølsvinet, så man kan gå og stå ordenligt i maskinrummet. Ved ikke om det skal være sørk plade endnu, eller hvordan. Kunne være fikst med en dørkplade der var bukket i hver ende, så man kunne løfte den af og evt. bruge rummet nedenunder til stuverum... Olie... remme, filtre... whatever.. Jeg må se om jeg kan opdrive noget plade der er stærkt nok... 4mm eller sådan.

-Loftet er der skåret hul i til at få maskinerne ud gennem, og ved den lejlighed pillede jeg resten af loftet ned, så der kan blive isoleret. Der er plads til 50mm isolering. Har været i container på det lokale byggemarked, de havde smidt en masse ud, så det er løst. Skære stykker til, og så dampspærrre, så skulle det være klaret.

- Der skal laves mange ting før den er som jeg ønsker, men for nu vil jeg begrænse mig til at fokusere på motor(rum), strøm og loft i cockpit. Varmesystem, radiatorer og ny seng i stævnen må komme bagefter. Sengen bliver selvfølgelig næste projekt, og skal være færdigt inden 1 maj, men resten må jeg klare løbende, mens den er i vandet.

Af hensyn til maling er jeg i tvivl om jeg skal male den sort op til fribordet, med hvid stribe, eller bibeholde den i hvis. Uanset hvad skal bundmaling være blå, og dør plus navneskilt skal også males blå. Så er farverne ens med KAMA, og jeg behøver kun én slags / farve bundmaling. Mille Extra True blue bliver det. Og så skal anoderne gåes efter... dem på den ene side er tærret, men ikke på den anden :-/

Det er alt jeg har, men det dd det hele.

Kommentér på:
M/Y Marconi