{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Ny båd

989 visninger | Oprettet:

Igår eftermiddags kom min nye båd i bytte for min gamle båd.. En ca 14 fods jolle som er brugt til garnfiskeri så der skulle ligge 2 16mm finerplader i brunden så den er dejlig stabil.. Glæder mig til at få den shinet op og ud og sejle i den...

Og igen så ville det være fedt hvis nogen viste hvilken model/mærke den er for det ved jeg ik..

opdate 05-12-15

fik jo en anden brugt jolle her for noget tid siden og den er jeg rigtig glad for.. og arbejdet med den er gået i gang..
men tænkte lidt over at den kunne jo ikke komme ind i min garage så rev en skildevæg ned der delte garagen i 2 rum så nu kunne båden komme ind og jeg være nemt ved strøm og værktøj så glæder mig til at rode videre med den..

plan..
slibes inde samt uden på og males op igen og så tænker jeg at jeg vil have en mindre styrepult i den...

Nå... Indtil videre har jeg fået hævet hækken lidt.. Og bygget hullet i stævnen op igen (billed kommer) samt så er båden kommet på hovede i haven så jeg kan få lavet lidt fiberrep på kølen samt slebet og malet den.. Noget nemmer end når den står på traileren.. Mere info kommer samt billeder når jeg kommer lidt videre..

5/6-2018
Noget af en mundfuld syntes jeg.. men kæmper for at få en fin båd ud af det gamle skrammel... har fundet ud af at det må være noget ældre kombi jolle men hvilken mærke ved jeg endnu ikke.. den har heldigvis været billig så ting tager tid mirakler tager lidt længer tid..
Jeg fandt ud af at båden tog vand ind så det inderste gulv blev skåret op og frem kom den ting midt i både til en sænke køl.. jeg har skåret så meget væk af den jeg kan og har forsøgt at ligge nyt glasfiber hvilket jeg ikke er verdensmestre til... men.. øvelse gør supermand som junior altid får af vide så det lære jeg nok en dag...
men der er blevet lagt et par lag glasfiber og jeg har deri støbt to klodser fast så jeg kan skrue min hjemmebygget styrepult fast i.. når hele herligheden en gang er tør så skal den slippes lidt inden i og males tror jeg.. og så kommer der nok nogen gummimåtter i som gulv der kan klare dykkerflasker og så skal jeg have lavet noget stigeværk så det er muligt at komme op i båden igen efter et dyk..

Jan A
Mand | 41 år | Oprettet: 8. jul 2015


Kommentér på:
Ny båd
Annonce