{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Wellcraft Excel 26SE 1994

558 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen båd er oprettet og stemt ind. Opret din egen båd

Martin B
Mand | 47 år | Oprettet: 22. maj 2015


Wellcraft Excel 26SE

Årgang:
1994
Type:
Motorbåd. Daycruiser. Hyggebåd med stor mulighed for længere ture. Ture til Møn, Fyn ovs. er pludselig ikke uden for rækkevide i weekenden.
Drivkraft
Volvo V8 5,7L. GL. med SX drev. 310 HK. benzinmotor. Original motor med 293L. benzintank.
Størrelse
26 fod = lidt over 8 meter. Det er første gang vi har den størrelse båd i længde og vægt.
Interiør
Soveplads til to i forenden efter man har ændret spisepladsen til forlængelse af sengen.
Styrbor: Siddeplads til 4 personer. Toilet med mulighed for bruser. Bagbord: Der er køkken med håndvask, skabe og kogeblus.
Agter. Soveplads med god plads til to voksne. Diverse fralægsplads og skabe.
Alt er i original stand fra dengang det var moderne.
Oppe er der kaleche i fuld længde og højde (195cm.) Over for styrestolen er der siddeplads til 4 personer eller dejlig ligge/sidde plads til 2. Agter er der plads til 5 personer hvor indtagelse af aftensmaden har været en succes med solen der langsomt daler i horisonten.
Ekstraudstyr
Alarm med egen udbygninger og styringer. Plotter på stor skærm, men har ide om anden plotter-indbygning i instrumentet. Webasto AirTop så vi har varme i ydre sessoneren og om vinteren kan der laves istansættelser uden fingrene falder af. AirToppen kan fjernstartes så der er varmt i båden når vi kommer ned til den. Badeplatform er i tankerne, men må vente til foråret. Badeplatformen får holder til aftagelig grill så man kan stå der og svine istedet for i køkkenet. God ide/dårlig ide, ved jeg ikke, men en ide !
Bemærkninger
Billederne fortæller ikke nok, det ved jeg, men det er hvad vi har at rode med pt. Mange vil blive taget når solen igen står højt :-).Båden er nu kommet hjem i haven, hvor et istandsættelse er påbegyndt. Der bliver løbende taget billeder. Første træk var varmen. Der er monteret et Webasto AirTop luftfyr så lim kan tørre selvom det er minus uden for. LED strips er bestilt til motorrummet så jeg altid kan arbejde dernede, også når det er mørkt uden for. Billede tilgår. Vi tænker at ændre på køkkenet så en ovn kan få en god plads. Lyst interiør ligger højt på arbejdslisten og med lav-forbrug-lyskilder istedet for de små "orienteringslamper" der er nu. Når VHF kursus er bestået er en radio også på ønskelisten så I kan kalde på hjælp :-)


Kommentér på:
Wellcraft Excel 26SE