{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Bayliner 2452 1994

802 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen båd er oprettet og stemt ind. Opret din egen båd

Michael A
Online
Mand | 34 år | Oprettet: 31. jul 2014


Bayliner 2452

Årgang:
1994
Type:
Motorbåd
Drivkraft
Mercruiser 5,7 V8
Størrelse
24 Fod
Interiør
Mangler at lave alt indvendigt på båden men den indeholder en dobbelt seng forrest 4 sidde pladser der kan lægges ned til en seng samt et lille køkken og toilet alt er pt i de originale farver som da den forlod fabrikken
Ekstraudstyr
Gummibåd med en 8 HK mariner
Bemærkninger
Et lille projekt jeg købte ubeset, sammen med min svigerfar. Det er sidste gang jeg køber noget ubeset! Da vi fik båden hjem viste det sig at motoren havde sat sig. Sælger havde sagt at den trængte til et service og at den havde haft lidt startproblemer sidst han havde forsøgt at starte den. Det var selvfølgelig en trist start på projektet, men det lykkes os at finde en nyrenoveret motor i Jylland, som vi hentede hjem. Den fik vi så smidt i med hjælp fra Lago Marine. Vi vidste, inden vi købte den, at den manglede taget, som en vognmand havde kørt af og det var oprindelig vores mening, at lave et nyt tag til den i glasfiber, men jo mere jeg gik nede på havnen, jo mere blev jeg i tvivl da jeg så på andre både, hvor kalechen er knappet på vindspejlet, så det blev også vores løsning. Vi fik syet kaleche af kalechesmeden, som lavede et super flot og hurtigt arbejde.

Vi nåede kun at lave båden udvendigt da vi simpelthen ikke kunne vente, med at få den smidt i vandet. Så til foråret venter det indvendige. Senere på året, ligger jeg billeder op af båden indvendigt.


Kommentér på:
Bayliner 2452