{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Jeanneau Merry fisher 530 H/B 2001

589 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen båd er oprettet og stemt ind. Opret din egen båd

Kim  S
Mand | 57 år | Oprettet: 4. jan 2007


Jeanneau Merry fisher 530 H/B

Årgang:
2001
Type:
Pilothouse
Drivkraft
Benzin 60 HK mercury EFI, og lille "nød" motor opgraderet fra 4 HK til 6 HK
Bliver betjent af en indbygnings kontrolboks, samt kabler med næsten ingen friktion, super lækkert og blødt i forhold til hvad vi var vant til, det var "alm" standart kabler, helt klar en forbedring der kan anbefales.
Størrelse
18 Fod ( 530 ) lang og 223 bred.
Interiør
Standart med 2 pladser ude agter, og 2 i "kabinen", samt 2 sovepladser i den lukket kabine.
De 2 standart stole i den åbne kabine er skiftet ud med nogle lidt bedre, med en noget højer ryg og bløder til vores popo.
Ekstraudstyr
Intet endnu ... he he .. DET KOMMER.... Alt fra vore gamle båd som der er blevet afmonteret kommer på.... motor, styrring, autopilot osv.
26/10 18... en lille opdate.
Strøm panel med usb udtag ( 5 amp udtag, så den kan klare vores Ipad, der kræver lidt mere end de 2,4 amp et normalt stik er på ) et stk ude og så kommer der et stk inde også.
Autopilot raymarine S1000 , med aktiv GPS garmin antenne, 2 RAM monterings beslag, et til Ipad og et til Dragonfly 7 Pro ( har været ude 4 gange nu og de beslag har klaret det til UG med kæmpe pil op, selv efter lidt bølger og nogle ret hårde slag i bølger, sad instrumenter helt som da vi tog afsted ) 2 styk batterier.. et start og et forbrug, men skille relæ, 2 Cannon strøm stik til vores down rigger, 2 Cannon rigger beslag til indbygget stangholder ( så var vi fri for at sætte alt muligt fast og bore mange huller )..... ikke monteret endnu, men indkøbt.. visker motor, bliver mont med parralel arm, led lanterner, anker med bly line, Led golight søgelygte med trådløs fjern betjening, led belysning til agterdæk.. skal købes .... VHF + VHF kursus OG en masse andre ting he he HELT SIKKERT ( bliver nok ikke færdig foreløbet... for der er hele tiden nye tanker )..... ja ja det går lige så stille fremad.....
23/2 19... så er der sket en bunke... efter julen har vi åbenbart taget på ( eller retter båden har ) vi har været på vægten og blev fundet for tunge, 150 kg.... sååååå ny trailer er på vej, nyt spil ( warrior 9500 SD med syntetisk reb .. SD står for small drum ( kort trommel), så nu skal alt det ny indkøbte sættes på... VHF, antenne, højtaler, dæks lys, rader reflektor, ny top lanterne, ny s/b lanterne, køleboks med beslag ( er sat i ), stangholder på taget ( er sat på ) og så skal der trækkes nye ledninger rundt omkring, extra motor hæve/sænke beslag skal også monteres, plus lidt nye småting rundt omkring.
Bemærkninger
Vores "nye" legetøj købt som bart skrog søndag d.26/8- 2018.
Så nu kommer der det store arbejde med at få den sat istand.
Vask, polering og montering at udstyr......... samt indkøb af div nye ting der skal erstatte det der trænger til udskiftning.
Men laver et album fra start til slut ( ja ja slut.... det slutter nok ikke, man er vel sådan indrettet at der skal nye dimser på hele tiden, eller noget skal laves om/rettes til )


Kommentér på:
Jeanneau Merry fisher 530 H/B