{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

X Seaward Fox 19 1998

906 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen båd er oprettet og stemt ind. Opret din egen båd

Fatih B
Mand | 48 år | Oprettet: 10. jul 2020


X Seaward Fox 19

Årgang:
1998
Type:
Sejlbåd (Pocket/Trailer båd) som de siger i USA.

Dobbeltskroget glasfiber.

Hull Type:
Fin w/transom hung rudder

Dobbeltskrog med skumfyld i bunden. Synkefri. Der er ingen glasfiber at se indenvendigt, da det er malet i hvid glat finish fra fabrikken. Båden er håndbygget.
Drivkraft
Sejl og Suzuki DF2.5
Størrelse
19 fod

LOA:
6.02 m

LWL:
4.52 m

Beam:
2.44 m

S.A:
15.79 m2

Draft (max):
0.48 m

Displacement:
612 kg

Ballast:
204 kg

S.A./Disp.:
22.31

Bal./Disp.:
33.33

Disp./Len.:
184.78
Interiør
Den er lille inde i. Ingen stor overraskelse. 2 kvart køjer, en trang V-køje. Supportpladen til V-kajpladsen fungerer som et bord, der monteres på en stolpe i cockpiten (flot touch). Du kan også om arrangerer brættet og puderne for at give dig en behagelig stol . Dette er en, der svigter i små både normalt ... intet sted at sidde behageligt indeni uden at blive bukket over. Desværre har de to sæder på siden, der udgøres af kvartbundene, ikke tilbage til dem, hvilket gør det ubehageligt at sidde der i nogen længere tid. Jeg vil bestemt prøve at skabe en slags ryglæn til disse pletter for at give mindst et mere behageligt sæde under dæk. Armstolen i denne kabine er lige så behagelig som alle stole i mit hus. Når påfyldningspuden er installeret i køjen, er den faktisk rummelig for to personer. Der er plads til en vask og gaskomfur. Der er også et reol til tallerkener og kopper (som er inkluderet) under puden/pladen. Jeg er ikke sikker på, hvor brugbar dette er. "Vask" her bliver bare et sted at sætte mine nøgler og få små ting til. Båden er udstyret med en "sikkerhedspakke", der opfylder kravene til kystvagt (redningsveste, pude, flaregun, fløjte - USA).
Ekstraudstyr
Fishfinder, kompas, 25w solpanel med regulator.
Bemærkninger
Import fra USA

Båden er en Seaward, som er bygget i USA af Nick Hake (Seaward). Denne båd jeg har, er den eneste i europa.

Fed kvalitets båd.

Dette er virkelig grunden til, at jeg købte båden. Jeg drømte om, at det tog 2 minutter for mig at rigge masten selv uden at skulle beskæftige mig med hylslinjer osv. Virkeligheden? JA! Det er forbavsende blot at sætte masten op. Masten er 6 " i diameter ved bunden, 2" diameter øverst, er 8.5 meter lang og vejer ca 20 kg. Du lægger bare bolten igennem på mastetrinet og skubber masten op. Det er sikret med en 6 " diameter, 2 ' langt glidende aluminiumsrør INDE i masten, der parrer den øverste mast til det roterende masteleje på dækket. Det er en utrolig god idé. Det tager 2 minutter at rigge. Meget lidt kløende og stønnende fra min side. Det er foruroligende at starte med at sejle uden wire. Du forventer, at masten når som helst styrter ned. Masten roterer 360 grader, med en leje på dækkeniveau og bådens længe for at yde støtte. En dræning er monteret i midten af ​​det nedre leje, der går over bord for at dræne af alt vand, der måtte samle sig gennem det store 6 ”hul, der er i båden, når masten er nede.
Kommentér på:
X Seaward Fox 19
Annonce