{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Damjolle Combi Jolle/ Hækjolle 1990

282 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen båd er oprettet og stemt ind. Opret din egen båd

Mikkel O
Mand | 34 år | Oprettet: 8. maj


Damjolle Combi Jolle/ Hækjolle

Årgang:
1990
Type:
Combi Jolle/ Hækjolle
Drivkraft
Et optimist sejl på 3.3 m2

Max fart i medvind 10+ km/t
Størrelse
Lænde 2.6m
Brede 1.3m
Sværd 1.1m
Mast 2.4m
Bum 2.1m
Spryd 2.3m
sejl på 3.3 m2
Interiør
Der er ikke meget at komme efter ^^ ikke andet end de ala 2 bænke hvis man kan kalde dem det
Ekstraudstyr
hjemmelavet Øsekar og et anker ( som er en STOR bremseskive )
Redningsvest
Paddel
Ekstra snor og værktøj ( hvis ulykken er ude )
Madpakke og drikkelse
Bemærkninger
Jeg ved ikke Hvad det er for en båd/Jolle jeg har ? det er derfor at hvis du ser noget forkert lagt op af årgang osv, så er det fordi jeg ikke ved hvad for en båd/jolle det er.

Men hun sejler godt, var lige ude d. 12/5 2022 i 7 m/s middel vind og 14-16 m/s og omkring 70 til max 100 cm bølger på limfjorden imellem Nykøbing mors og Glyngøre ( VILD TUR !! )

Turen til Fur fra Nykøbing mors havn d. 13/6-2022

Vinden kom fra nordvest med en middelvind på 8-10 m/s og og vindstød fra 14-15 ms, Bølgehøjen, som jeg vil skyde var imellem 1,5-2m måske var nogle af dem der stødte sammen med nogle andre bølger,, hvor hovedbølgen blev boostet til 2,5m ( surfer ned af dem ). Har ALDRIG prøvet noget vildere i sådan en lille båd som jeg har og sejlede i den dag. Det var nemt at komme til Fur, det tog lidt over 1 time fra Nykøbing havn, med en hastighed der gik fra 10-15 kmt til 30+ kmt da jeg sufede ned af de høje bølger! Hjem ad er jo en HELT anden historie, fuldmodvind hjemad, og jeg nåde ikke hjem, nej jeg nåede 1,5 km hvor jeg tænkte at jeg skal ind på stranden med båden, ellers går det galt og ja, der kom 2 - 3 uventede bølger ud af det blå som gik sammen til en kæmpe bølge, plus et vindpust som jeg heller ikke regnede med var så stærk,,, så båden kæntrede 80 grader til styrbordside , hvor jeg skyndte mig at kravle HELT ud på siden af min båd for at liiige at kunne holde den, (der kom omkring 15-20 liter vand ind i båden) også når bølgen og vinden lige letter på samme tid, så skal man sgu også kaste sig tilbage i båden for ikke at vælte xD. Jeg fik en lærestreg med det farvand der er imellem Fur og den Nordligste del af Glyngøre siden når vinden har en nordvestlig retning i den styrke den var på! Men jeg kom ind på den anden side ( Glyngøre siden ) og jeg fik båden op og masten ligger et godt og sikkert sted.

Det var en lille historie fra den 13/6-22
Kommentér på:
Damjolle Combi Jolle/ Hækjolle
x