3 ting du kan lave i København

3 ting du kan lave i København

21. jan

København er en dejlig by, og som Danmarks største af slagsen har byen meget at byde på. Hvis du overvejer at tage på ferie i København, eller hvis du er tilflytter og derfor ønsker at opleve mere af din nye by, så er mulighederne altså mange. Der er mange oplagte seværdigheder, men der er også mange mindre perler, som er knapt så proppet med turister. Der er mulighed for at se historiske bygninger, få god mad, opleve anderledes kultur og for at se København både fra vand og land. Kort sagt - der findes noget for enhver smag. Her får du 3 bud på ting, som du kan lave, hvad enten du planlægger en weekendtur til København eller ønsker at udnytte dit nye liv som byboer. 

En hyggelig aften ude 

København byder på masser af mad og drikke oplevelser. I København ligger nogle af verdens bedste restauranter, men der findes også mindre dyre og fancy steder, som byder på god og anderledes mad. Der findes både gode restauranter, caféer, natklubber, barer og værtshuse, så mulighederne for en god aften ude i byen er mange. Hvis du ønsker en hyggelig aften ude i byen, kan du eksempelvis tage til en form for smagning. Det kan være en øl-,vin- eller ginsmagning, hvis du kan lide det. I København er der mulighed for at opleve mange forskellige smagninger, så det handler blot om, at du skal finde noget, som falder i din smag. 

Christiania 

Christiania er et populært sted for turister at besøge. Der er mange forskellige holdninger til stedet, og det er ikke et sted, som falder i alles smag. Men hvis du synes det lyder som et spændende sted at besøg, kan du på fristaden Christiania opleve en meget afslappet atmosfære, med meget kunst, musik og hyggelige spisesteder. Et hyggeligt sted at besøge. 

Se byen fra en cykel  

København er en cykelby, forstået på den måde at mange udnytter det flade terræn og tager cyklen, hvor end de skal hen. Det kan være besværligt med bil, og parkering kan også godt blive en dyr affære, så hvis vejret tillader det, og du er klar på en cykeltur, kan du med fordel leje en cykel. Der findes mange fine muligheder for at leje en cykel, og der findes ligeledes mange fine destinationer. Hvis du er klar på en lidt længere cykeltur, kan du tage turen langs strandvejen, hvor du blandt andet kan se smuk arkitektur. Når du er færdig med at cykle der, kan du besøge dyrehaven, som udover at danne hjem for hjorte og smuk natur, også danner rammerne for Bakken. På Bakken kan du gå ind og prøve forlystelser, prøve dit held af i en af boderne eller få noget at spise.  


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


NicoLarsen
NicoLarsen (Kommerciel blogger)
Oprettet 23. maj
NicoLarsen
NicoLarsen (Kommerciel blogger)
Oprettet 20. maj
x