Bådejer i vinterpausen

Bådejer i vinterpausen

15. feb

Den danske sommer er fantastisk. Der er intet, som kan gøre en i så godt humør, som solskin og dejligt vejr på en dejlig sommerdag. Som bådejer, er sommeren og dens varme sommeraftener noget af det smukkeste og bedste. Her kan man nyde en stille aften ude på det åbne hav, eller man kan nyde den på havnen med gode venner, som deler samme interesse som en selv. Nemlig det at have en båd, og alle de gode oplevelser, som hermed følger. Men uheldigvis, er det kun i sommersæsonen, at båden kan være ude, og at man kan få glæde af den. Om vinteren er det en anden sag. I takt med at det bliver koldere og mørkere udenfor, er båden nødt til at komme og komme i vinterhi. Men dette kan for nogle være en udfordring. For hvordan beskytter man sin båd, hvis man bor i lejlighed, og ikke kan trække den ind i et skur.

Forskellige muligheder for opbevaring af sin båd

Der findes forskellige muligheder, når det kommer til opbevaring af ens båd. Hvis du hører til de heldige, kan det være, at du har en ven eller familie, som bor på landet, og du dermed kan få din båd til at overvintre der i en lade. Til de mindre heldige, som ikke har et varmt og trygt sted at sætte båden en, kan der ses andre muligheder. Nogle steder, er det muligt, at man på havnen, kan opbevare sin båd. Der vil her være et skur, som man kan stille sin båd ind i, og den kan i dette skur overvintre uden at få store skrammer eller skader fra vintervejret kulde. Det ses i nogle bådklubber og havne, at dette er en mulighed, men dette er ikke tilfældet overalt. Og der, hvor dette ikke er en mulighed, må man altså finde på noget andet.

Lej din egen container

Hvis du ikke har mulighed for noget af ovenstående, kan du leje en container, hvor din båd kan stå over vinteren. Men til dette kan spørgsmålet komme: hvor lejer man en container? Man kan eksempelvis leje en container hos Alpha Containers, som er et containerfirma med mere end 20 års erfaring i at udleje og sælge containere både til virksomheder og private. Det er altså en mulighed, at stille en container i din private have, eller leje en container hos firmaet, hvor du kan opbevare sin båd. Derved behøver den ikke stå ude i vinterkulden, og den vil hermed ikke tage skade selvom der kan komme minusgrader. Den vil overvintre godt, og den vil af den grund være klar og uskadt til når de første solstråler melder sig, og sommeren og det gode vejr tillader at sætte båden i havet igen. Det er altså muligt for alle uanset boligsituation at leje en container til sin båd, og alt efter båden størrelse, vil Alpha Containers hjælpe med at finde den container, som passer bedst til dine ønsker og behov, og ikke mindst til din båds størrelse.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg