Få energi til en dag på havet

Få energi til en dag på havet

31. maj

Sommeren nærmer sig, og det betyder at båden lige om lidt skal bruges hele tiden. Måske skal I sejle rundt i det Fynske øhav, sejle en tur til Skagen, eller måske skal I bruge hele sommeren på at male og istandsætte jeres nyindkøbte båd, i en hyggelig havn under solens stråler. Uanset hvordan I skal anvende båden her til sommer, er det vigtigt at have nok energi til den friske luft og det lækre saltvand. Få her nogle tips til, hvilke ting som er vigtige at have styr på, for at være klar til en dag på havet.  
 

Sov ordentligt - i en kontinentalseng

Søvn er noget af det vigtigste for et højt energiniveau i løbet af dagen. Når man skal finde den rigtige seng, blandt mange kontinentalsenge, så er det første, man skal have styr på, hvilken størrelse ens soveværelse er. Dette er fordi, at kontinentalsenge typisk fylder meget i rummet, og derfor kan det være svært at finde plads til andet end selve sengen. Derudover skal man også have styr på hvor lang man selv er - for at finde den rigtige dybde på kontinentalsenge. Noget af det vigtigste, når man ligger i sin seng, er dog at have mulighed for at ligge helt udstrakt. Endelig skal du også have styr på dine madrasvalg - da kontinentalsenge oftest ikke har en fast bund, men derimod en springmadras eller lignende. Dette giver mulighed for at justere din madras efter behov. 

Udover sengen i sig selv, er soveværelset også en vigtig komponent for et højt energiniveau. 

Soveværelset – et sted for afslapning og ro

Et af de første ting, man kan gøre for at skabe ro, er at have en fast rutine inden sengetid. Man kan eksempelvis lægge sin telefon væk, så man ikke bliver fristet til at tjekke den, lige inden man skal sove - på den måde undgår man også at få for meget lys i ansigtet lige inden sengetid. Yderligere kan det også være en god idé at have nogle faste ritualer inden sengetid, såsom et bad, let yoga eller andet form for afslappende aktiviteter. På den måde signalerer kroppen til hjernen, at nu skal der soves. Selvom I formentlig er trætte efter en dag på båden, er det vigtigt at have nogle gode sengeritualer, således at I er friske og klar til den kommende sommerdag på havet. 

Forhåbentlig har du nu fået inspiration til, hvilke komponenter som er vigtige for at have en god og energifyldt sommer på havet. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x