Fede tilføjelser til din båd

Fede tilføjelser til din båd

14. apr 2021

Dette indhold er sponsoreret 

Har du en lækker båd liggende klar til når vejret er perfekt og der skal nydes en tur på havet? Eller går du og overvejer at anskaffe dig en båd, og er nysgerrig på, hvilket tilbehør der er fedt at have til den? Så snart du skaffer dig en båd, investerer du selvfølgelig også i det nødvendige tilbehør, som redningsveste, et ordentligt anker, andet redningsudstyr og så videre. Udover alt det nødvendige tilbehør som hører til en båd, findes der også andre praktiske og fede ting, som du kan købe, så turen på havet eller liggetiden i havnen bliver lidt federe. Det kan selvfølgelig blive dyrt at investere i alle de sjove ting du kan købe, men du kan altid finde et kreditlån , så du kan gøre nogle af dine drømme til virkelighed. Læs med her, og få nogle tips til nogle af de ting, du kan opgradere din båd med. 


Underholdning til når du er i havn 

Når du har en eller flere overliggerdage, kan det være fedt at have noget, som du kan underholde dig selv og resten af besætningen med. Jojo, i kan spille kort og hygge på båden, men hvis i vil prøve noget nyt, så prøv at investere i et eller flere SUP Boards. SUP Boards giver mulighed for at være på vandet på en ny måde. Alle kan finde ud af det, og det er en perfekt måde at få lidt afslapning og motion samtidig. Det kan være rart at få rørt sig lidt, efter en tur på båden. For at spare plads kan du investere i de smarte oppustelige SUP Boards, som er nemme at pakke ned igen efter brug, så de ikke fylder for meget. 


Læ for solen 

Vejret er selvfølgelig meget omskifteligt i Danmark, og det er ikke altid at solen står højt på himlen med sine varme stråler. Men rammer du de dage hvor solen bager ned, eller tager du en smuttur til varmere himmelstrøg, kan det være rigtig rart med noget, som kan hjælpe med at beskytte mod varmen. En smart parasolholder som blot låses fast i spilkop er en super tilføjelse til din båd. På den måde kan du nyde skyggen, uden at være bange for at parasollen flyver væk. Sæt dig med en iskold drink i skyggen af din nye parasol og nyd livet. 


Smart transport 

Endnu en god tilføjelse til dine overliggerdage. Er du træt af altid at skulle bevæge dig rundt på gåben, så snart i er i havn? Trænger du til et smart transportmiddel til overliggerdagene, har du her den perfekte løsning. En sammenfoldelig cykel, som ikke fylder det store når den er pakket ned, er lige det du skal bruge. Men den smarte cykel kan du let klare morgenturen til bageren. Den er også ideel til små udflugter, så du og resten af besætningen kan give jer i kast med lidt sightseeing. Hav et par stykker med på båden, så i altid er klar til at cykle afsted, når i har brug for det. 


Ekstra sikkerhed 

Sikkerheden er vigtig når man er ude på havet, og her er der altså ikke nogen grund til at gå på kompromis. Hvis du vil have en smart tilføjelse til dit sikkerhedsudstyr på båden, så kan du vælge at investere i de smarte Sea-Tags. Sea-Tags er armbånd, som forbindes til en smartphone. Falder en passager overbord med armbåndet på, sendes der et alarmsignal til den tilkoblede smartphone. Smartphonen giver så besked om, hvor kontakten med armbåndet stoppede, og fortæller samtidig både ruten og hvor langt der er til stedet. En super god løsning til dig, som gerne vil føle dig lidt ekstra sikker på havet. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x