Leg på vandet

Leg på vandet

7. jan

Mange danskere nyder vandet og besøger de danske have for at slappe af og få havvind i håret. Ud over at være et afslappende miljø, lægger vandet også op til leg med hele familien. Derfor er de danske have et besøg værd, hvis du ønsker at aktivere og underholde familien udenfor. Foretrækker du aktiviteter ved vand frem for i vand, kan du med fordel underholde familien med en fjernstyret båd.

En oplagt familiehobby

En fjernstyret båd er den perfekte familiehobby. Båden kan nemlig både underholde i hjemmet såvel som på vandet. En fjernstyret båd kræver vedligeholdelse ligesom en rigtig båd, hvilket i som familie kan samles om. En god aktivitet for børn i den forbindelse er udsmykning af båden, hvortil båden for eksempelvis kan males. Husk at bruge vandafvisende maling. På vandet kan båden underholde hele familien fra vandkanten. Har i to både kan inddele familien i hold og afholde kapløb på vandet. En fjernstyret båd sikrer timevis af underholdning både i hjemmet og på vand og er derfor den oplagte familiehobby til jer, der ønsker at komme ud og opleve naturen sammen. Er du mere til familieunderholdning vandet, kan du undersøge et stort udvalg i SUP.

Tag familien med ud på havet

Ønsker du at finde den perfekte aktivitet for dig og din familie på vandet, er stand up paddleboarding det oplagte valg. Paddleboarding kombinerer nemlig både motion med smukke oplevelser på vandet. Ud over at være en aktivitet, der sikrer bevægelse, er paddleboarding også en god familieaktivitet. Det gælder især for familier, der er vant til at være aktive sammen. Hvis du ønsker at investere i paddleboards til familien, skal du være opmærksom på de forskellige typer af boards. Der findes nemlig både begynderboards og boards for øvede, som varierer i vægt og materiale. Derudover findes der også boards til børn. Hvis du paddleboarder med børn er det naturligvis vigtigt, at du altid er tæt på og undgår vind og bølger.

Sådan færdes du sikkert på havet

Ønsker du at tage din familie med ud og paddleboarde på havet anbefales følgende ting for at optimere sikkerheden: Brug ALTID leash. Når dit board er fastspændt på dit ben undgår du at skulle ud på dybere og farligere vand, hvis boardet driver væk ved et fald. Derudover skal du huske redningsvest. Redningsvest er et lovkrav for dem, der paddleboarder eller surfer. Fortæl altid andre, når du padler ud, og i den forbindelse hvornår du forventer at være tilbage. Medbring desuden en telefon i et vandtæt etui.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x