Sådan kan du få en rolig og hyggelig dag på båden

Sådan kan du få en rolig og hyggelig dag på båden

22. mar 2018

Som bådejer, så elsker du med garanti at tilbringe tid på vandet i din båd. Det er dog ikke altid, at du kan komme i tanke om noget, du reelt set kan få dagen til at gå med. Hvis du blot har planer om, at skulle sidde på båden, indtil du vender hjemad, så er der ikke just lagt op til en synderligt flatterende tur på vandet, medmindre du virkelig er til det.

 

Hvis du leder efter en række forslag til, hvordan du kan skabe en hyggelig dag, når du vælger at tage en dag på vandet, så er du kommet til det rette sted – uanset om det kun er dig selv, om det er sammen med en gruppe venner eller du derimod har valgt at tage din partner med en tur ud på båden. Derfor er der med garanti også noget, der tiltaler dig.

 

Nedenfor finder du inspiration til, hvordan du kan få en rolig og hyggelig dag på din båd. Derfor gør du også klogt i, at læse med, hvis du har intentioner om, at skulle en tur på vandet inden for den nærmeste fremtid og savner lidt inspiration til dette.

 

1. Hold en lille picnic på båden

Der skal ikke være nogen tvivl om, at et sandt hit er, at holde en lille picnic på båden. Det er specielt noget, der gør sig gældende, hvis du skal afsted med din partner, et par venner eller hele familien. I et sådant tilfælde handler det bare om at pakke picnickurven.

 

Alt afhængigt af bådens faciliteter i forhold til madlavning, så har du naturligvis et utal af muligheder for at gøre det rigtig hyggeligt. Du kan dog blot vælge at medbringe nogle lækre tapasanretninger, som kan købes i både flere supermarked og specialforretninger.

 

2. Nyd vejret og læs en god bog

Hvis du ikke skal være socialt sammen med nogle af dem, du har taget med ud på båden eller du blot har besluttet dig for at sejle en lille tur selv, så kan du med fordel også vælge at tage en god bog med ud på båden, som du dermed vil kunne læse lidt i mens.

 

Det er dog specielt noget, der er interessant, hvis det er godt vejr. Er det ikke tilfældet, så er det ikke nær så spændende, med mindre du har en båd, hvor du også kan opholde dig indendørs.

 

3. Spil et spil på din mobil

Din smartphone er en fremragende kilde til underholdning. Det er naturligvis ensbetydende med, at det er oplagt, at du benytter dig af din smartphone til at holde dig underholdt, når du nyder det gode vejr og rolige vand på din båd.

 

Du kan eksempelvis spille et hyggeligt kortspil på din mobil, men hvis det ikke er noget for dig, så kan du også spille om penge for at gøre det mere spændende. Det kan du gøre hos mange mobile casinoer, som du kan læse mere om via dette link.

 

4. Stream en god film

Hvis du har din bærbare PC eller en tablet-pc med, så er det også muligt for dig at streame en god film. Den nemmeste måde at gøre dette på er ved at lave internetdeling fra din smartphone. På den måde laver du et WiFi-netværk, som din bærbare PC eller din tablet kan bruge.

 

Hvis du ikke har din tablet eller din bærbare PC med, så kan du heldigvis også blot streame direkte fra din smartphone, hvis du har en app fra f.eks. Netflix, Viaplay eller HBO Nordic, hvorfor der naturligvis er mange muligheder for at streame både film og Tv-serier.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


NicoLarsen
NicoLarsen (Kommerciel blogger)
Oprettet 15. feb
NicoLarsen
NicoLarsen (Kommerciel blogger)
Oprettet 25. jan