Sikker og god musik på båden

Sikker og god musik på båden

23. aug 2018
Vi kan vist alle nikke genkendende til, at der næsten ikke findes noget skønnere end at sejle en tur i sin båd. Når man mærker vinden i håret, hører bølgernes susen og kigger ud over det uendelige hav. Man bliver aldrig træt af at høre den klukkende lyd fra båden og vandet og vindens susen oppe i sejlene – eller hvad?
 
Nogle gange kan det også være rart at lytte til noget andet. For eksempel at tænde for musikken og lytte til ens yndlingskunstner, der giver den gas midt ude på søen. Eller sætte en god lydbog på og leve sig ind i et helt andet univers. Det kan også være, at der skal være fest og hyggelige stunder på båden, og der bidrager musik i den grad til den rette stemning.
 
Musik inviterer til socialt samvær

Man siger, at musik skaber glæde og bidrager til en god og festlig stemning. Og mon ikke der er noget om det? Hvis du ofte inviterer venner og familie ud på din båd, så er en gang stemningsmusik i baggrunden i den grad noget, der sætter gang i selskabet.
 
Jovist kan du tænde for radioen i kahytten og dermed lytte til lidt musik. Men ville det ikke være lidt mere praktisk og smart, hvis højtaleren var trådløs og med Bluetoothforbindelse? Med en trådløs højtaler kan du afspille din egen playliste på højtaleren, så kan du vælge lige præcis dén musik, som både du og dine gæster er allermest glade for.
 
Få højtaleren op på dækket

En trådløs højtaler kan du nemt flytte rundt på og vælge at lytte til musikken lige dér, hvor du og dine gæster befinder jer – eksempelvis oppe på dækket. Og da den er trådløs, så skal du ovenikøbet ikke tænke på at falde i diverse ledninger eller kabler, når højtaleren skifter plads.
 
Du kan eksempelvis lytte til musikken på dækket og skråle med på yndlingssangene samtidig med, at du nyder vandet, vinden og solens stråler.

En vandtæt højtaler til båden

En trådløs højtaler til båden lyder jo som en genial idé. Et godt tip er dog at anskaffe dig en trådløs og vandtæt højtaler. Ja, du læste rigtigt – en vandtæt højtaler. Med en vandtæt højtaler skal du ikke tænke på, hvis der kommer et bølgebrus eller en byge ud af det blå, eller hvis du eller dine gæster uheldigvis taber højtaleren i vandet. Højtaleren er nemlig bygget til at modstå vand og fugt, så den vil ikke blive skadet af lidt vand.
 
Med vandtætte højtalere til båden skal du blot forbinde din smartphone, iPhone, iPad eller lignende til Bluetooth, og derefter kan du trådløst få afspillet din musik, radio, podcast eller lydbog.
 
Den vandtætte højtaler kan også bruges på badeværelset eller stranden eller andre steder, hvor der er fugtigt. Højtaleren er også udstyret med en sugekop, så den nemt kan hænge fast på glatte materialer som et bord eller en rude. Dette er med til, at den bliver på sin plads og ikke falder på gulvet eller ned i havet, når der er høje bølger og båden vugger.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


NicoLarsen
NicoLarsen (Kommerciel blogger)
Oprettet 15. feb
NicoLarsen
NicoLarsen (Kommerciel blogger)
Oprettet 25. jan