Tre tips til dig, der gerne vil give din båds kahyt en...

Tre tips til dig, der gerne vil give din båds kahyt en...

10. okt
Går du og drømmer om at opgradere din både indvendigt? Selvom det kan være omfattende at gøre noget ved selve apteringen, er der mange små opgradering, der kan gøres både nemt og billigt, men som alligevel gør en stor forskel for det overordnede indtryk af kahytten. Det kan for eksempel være at skifte pudder ud eller købe et flot sengetæppe til bådens forskellige senge. I det følgende kan du læse meget mere om, hvordan du kan spare penge på sådanne opgraderinger, og hvilke små ændringer, der potentielt kan gøre en stor forskel.

Vent til black friday og spar mange penge

Black friday er efterhånden blevet årets største shoppingdag med tilbud fra en lang række forskellige butikker og virksomheder. Det er kendt for at være dagen, hvor du kan gøre nogle af de allerstørste besparelser overhovedet. Derfor er det også en god idé at vente med at købe nye ting til din båd til den 29. november, hvor black friday løber over stablen. Her vil du kunne spare flere tusinde kroner på forskelligt interiør. I dag er black friday blevet så omfattende, at det er muligt at finde tilbud på alle typer af produkter. Der vil således helt sikkert også være tilbud på lige netop det, du har brug for, for at give din kahyt den opgradering, den mangler inden den skal på vandet igen til foråret. I Black Friday 2019 kataloget, som du finder via linket, vil der være en lang række virksomheder, der har rigtigt gode black friday tilbud. 

Find kvalitetsvare billigt på salgssider 

Udover at gå efter gode tilbud til black friday, er en anden mulighed at finde kvalitetsvare utroligt billigt på diverse salgssider. På sider som DBA og De gule sider, bliver der hver dag slået et hav af forskellige opslag op fra folk rundt omkring i Danmark. Her vil det sommetider være muligt at finde interiør beregnet til både, men også flotte designerting til få penge. Ønsker du en billig opgradering af bådens kahyt, uden at skulle gå på kompromis med kvalitet, er det som regel det helt rigtige sted at kigge. 

Små ændringer kan gøre en stor forskel

Som nævnt, kan selv små ændringer i bådens kahyt gøre en stor forskel for det overordnede udtryk. Det kan nemlig være med til at sørge for, at bådens invendige del bliver et langt mere hyggeligt sted at opholde sig, hvilket kan have stor betydning på lange sommerture, hvor I er én eller flere uger på båden. Små ændringer som nye puder på sofaen, et lækkert sengetæppe i bådens soveområde eller en gang maling i en ny farve, er alle sammen mindre opgraderinger, som kan ende med at gøre en ret stor forskel. Tilføjer du nogle nye farver i kahytten, kan bådens kahyt således få helt nyt liv.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x