{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Nyt hjem. Agterkahyt, lille video.

329 visninger | Oprettet: 1. dec 2017

Nyt hjem. Agterkahyt, lille video.

En lille film jeg optog, mest for min egen skyld. Men vil da gerne dele den med jer :-)
Agterkahyt er smart lavet, og er under siddegruppe i Cockpit. Der er fuld ståhøjde mellem sengene. 2 Brede senge i fuld længde, varme fra fyr, plads til et par fladskærme til ungerne og et skab til habengut er der også. Der skal lidt Maling og nye tæpper til, så er det perfekt.
Båden er bygget, som one off, som præsentationsbåd for værftet. Alt træværk er mahogni, og alle originale papirer er med. Der er kun lavet den ene!
Jeg er nummer 4 ejer. Den er elektrogalvaniseret, og næsten fuldisoleret.
Båden egner sig til beboelse da der også er stort køkken, bad, 1000liters ferskvand, vandvarmer, luft og vandbåren varme, som også kører over motor, og i det hele taget rigtig god plads og massere af stuverum, skuffer, skabe... Den er blevet forsømt over et par år, og trænger til nye tæpper, maling over det hele og overordnet lidt TLC. Men, der er potentiale til at få en rigtig, rigtig fin båd / bopæl for mig. Så det er projektet nu.
Jeg har drømt om at flytte på båd i mange år, og NU !! skal det være. KAMA er også en fin båd, men, ingen isolering, manglende varmt vand, begrænset sengeplads ( er weekendfar ) er grunden til det ikke skulle være den.
Jeg har set på andre både, primært glasfiber, og lidt større, flybridge og sådan, men har ikke fundet den rigtige, og priserne har også været i en anden klasse. Nu bliver det den her, og jeg faldt for den med det samme jeg så den.
Måske jeg helt dropper tanken om en fiberbåd med flybridge når den her er færdig. . . . . ! Meget charmerende, og super fedt indrettet. Jeg er meget glad for den!

Desværre er der et par alvorlige " lig i lasten " Eller, hvordan man kan sige..
Der ligger 2 maskiner i, som til dels har mange timer på uret, (5500h) og den ene bruger vand, på trods af nyt topstykke, varmeveksler, pumpe, og div. (dyr reperation) for under 10 motortimer siden :-(

Jeg opretter den så snart jeg får den hjem. Logistik har været lidt mere end almindelig besværligt at få løst, Men det skulle gerne gå i orden snart.

Kommentér på:
Nyt hjem. Agterkahyt, lille video.
  •   2. dec 2017 Tillykke med den. Jeg går også med en drøm om at bo fuld tid på en båd en dag, men det bliver først når knægten er blevet voksen og konen er blevet overtalt;). Indtil videre suger jeg bare til mig af andres erfaringer. Håber du vil dele dine herinde. Kan du ligge hele året I din nuværende havn, eller skal du finde en anden?