{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.284 visninger | Oprettet:

Køleboks. 12v. {{forumTopicSubject}}

Hvad vil i anbefale eller fraråde af køleboks til båden, Harald Nyborg har en til 199' 25 L ,men den er meget tynd i boksen, og kun på 35 W ,der er også en til 695' på 48 W , 35 L, men den fylder jo en del mere, men er ret tyk i boksen, så er der en i biltema ,,,, ja der er mange.
Hvad vil i anbefale. 😀


Spar penge på din bilforsikring

Kommentarer på:  Køleboks. 12v.
  • #1   1. jul 2015 det eneste rigtige er at købe en med kompressor - ALLE de andre (piezo, termo elektrisk, osv.) kan kun sænke temperaturen med 12-14 grader i forhold til omgivelserne - dvs. hvis det er 30 grader udenfor så er din bajer 17 grader = dårlig øl kultur - nå ja i min bog i hvert fald. kompressor køletasker er 4-5 gange dyrere men de kan til gengæld køle/fryse ned fra 12 til -5 grader uanset omgivelsernes temp.

    hvis du beslutter dig for at det er for dyrt - så husk at købe nogle fryse elementer til piezo skabet da der ellers er dømt varme øl/vand/mad.


  • #2   1. jul 2015 Vi har en Outwell på ca 25L mener det er 45W, købt i camping center til 799.- men kan sikkert fås billigere.
    Den er vi rigtig glade for MEN den SKAL startes med køle elementer ellers kommer der aldrig gang i den.
    Den står under gulvet i båden og køler til ca 7-8 grader ved 25-30 grader udenfor.
    Vi har haft den siden 2008 og den køre stadig som ny, den larmer lidt om natten men det er til at leve med.
    Vi ønsker os dog et køleskab men har indtil nu været for nærige til at smide 4-6000.

    /Kenneth


  • #3   1. jul 2015 Har aldrig haft brug for det til båden..men vi bruger det meget når vi er ude med campingvogn der er dog køleskab i campingvogn men når man er 3 børn og 2 voksen er det ikke nok med det i vognen...vi har prøvet mange af dem du nævner
    Og der er ingen af dem der kan holde det koldt nok...de dur bare ikke...vi købte et med kompresser de er noget dyrer men det dur bare og så siger de ingenting når de kører...har haft det med i båden en gang virker 100 % sååå brug lidt mere og køb et med kompresser. smiley


Kommentér på:
Køleboks. 12v.

Annonce