Udvid din horisont: Sådan har du ikke holdt din ferie...

Udvid din horisont: Sådan har du ikke holdt din ferie...

5. aug 2020
Er dagligdagen gået hen og blevet en smule triviel og er du et sted i dit liv hvor du har brug for lidt forandring i din hverdag? Du skal måske til at planlægge ferien og er ved at være træt af den klassiske all-inclusive ferie. Man kan hurtigt blive fanget i de samme rutiner og vaner og du har måske blot brug for et lille skub til at bryde dem. Det kan være du er nysgerrig på hvad der findes af steder og oplevelser derude, men ikke helt ved hvor du skal starte. Så står du og mangler lidt inspiration til en anderledes ferie med familien, kæresten eller blot på egen hånd, så læs med videre hvor du vil finde et par ideer til hvordan du kan holde ferie på en helt anderledes måde end du indtil nu har været vant til. 

En nat under åben himmel
Det er tid til at skifte hotelværelset ud med den friske luft og en ferie i det fri. Skift badekåben ud med det praktiske tøj og drag ud i naturen, hvor du vil få et helt nyt syn på dét at holde ferie. Mange forbinder ferie og afslapning med en tur på hotel, et vilkårligt sted i syden, men en tur i naturen vil overraske de fleste. Den friske brise i trækronerne og fuglene der kvidrer vil give dig et nyt syn på hvad afslapning og ferie er. Så er du på jagt efter en anderledes ferie, vil naturen og overnatninger under åben himmel bestemt opfylde dit ønske. Er du frisk på det, vil du med en hængekøje nemt kunne overnatte i naturen. Du vil blot skulle bruge et par træer, og slipper for at slå et telt op og ned. Her vil du kunne vågne op til den friske luft og måske endda bølgebrus eller morgensolen i trætoppene. Det er helt op til dig, da du helt selv vælger hvor turen går hen. Der findes hængekøjer i mange forskellige varianter og prislejer. 

Hav hjemmet med på farten
Når man er på ferie er man tit bundet af enten hoteller, hostels og især offentlig transport hvis ikke man har bil til rådighed. Men en ferie man klart burde overveje, vil være en tur i autocamper. Her har du alt du har brug for med på farten og vil kunne besøge en masse steder på en gang uden bekymring om hotel, hostel eller vandrehjem. Besøg alle de byer og steder du ønsker, med soveværelse, toilet og køkken bag i bilen. 

En overnatning i højderne
En sjov ide til dig der er på udkig efter en anderledes ferieoplevelse vil være en tur til Ryegaard. Her kan du opleve en overnatning i seks meters højde, hvor man i hytter med store glaspartier kan komme helt tæt på skoven. En ideel mulighed for parret der er ude efter en helt speciel oplevelse, eller til dig som ønsker en lidt anderledes tur denne sommer. 

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce