Bosæt dig med havet som udgang til verden

Bosæt dig med havet som udgang til verden

19. jan 2018

I Danmark er der mere end 7.300 km kystlinje, og uanset hvor du befinder dig i landet er der maksimalt 50 km til nærmeste kyst. Forholdene som bådejer er derfor fortrinlige, og der er samtidigt massere af muligheder for at besøge et hav af danske kystbyer til vands. Men som bådejer er det ikke helt ligegyldigt hvor du bosætter dig - specielt ikke hvis du vil have bedst mulige vilkår for at sejle.


Hvis du elsker at opleve Danmark til vands, er det oplagt at finde en ejerbolig eller Gen lejebolig i Kolding. Kolding, der er en gammel kongeby, er i dag en moderne by med et rigt kulturliv og med mange indkøbsmuligheder. Derudover er byen godt placeret i trekantsområdet, med en god infrastruktur både som bilist og bådejer.


Charmerende havneområde

Kolding Lystbådehavn er en af Danmarks største havne. Havnen ligger tæt placeret på centrum, der kan besøges med en gåtur på cirka 15 minutter. Derudover er der alle de nødvendige faciliteter på havnen, heriblandt el, vand på alle broer, indkøbsmuligheder i nærheden, møntvask og en tankstation i nærheden. Der er desuden gode toilet- og badefaciliteter, som blev opført i 2009. Havnen byder også på hyggelige grillpladser, hvor du på sommerdage kan grille med udsigt til vandet.


Et hav af feriemuligheder

Fra Kolding havn er der et hav af muligheder for at opleve både Danmark og andre lande til søs. Der er blandt andet rig mulighed for at sejle rundt i det populære og smukke sydfynske øhav, der består af 55 øer og holme. En oplagt sommerferiemulighed, hvor distancen ikke er så lang. Det åbner muligheden for at besøge flere af de smukke øer i løbet af en uges ferie. Det kunne blandt andet være større øer som Ærø, der byder på mange forskellige aktiviteter, eller Drejø, for at opleve en mindre ø, med en lokal og autentisk østemning.


En anden mulighed er at vende snuden mod syd, og sejle langs jyllands østkyst til Tyskland. Her er det blandt andet muligt at kaste anker i Flensborg havn, der er en hyggelig havn med massere af liv. Både nye og gamle både pryder havnepromenaden, og der er derfor meget at se på. Derudover er der kun få minutters gang fra havnen til gågaden.


Koldings øvrige faciliteter

Udover de gode bådfaciliteter, byder Kolding også på en væld af andre aktiviteter. Først og fremmest er Kolding omgivet af storslået natur, og landskabet er præget af bakker og dale. Der er således rig mulighed for at udfolde enhver outdoor aktivitet - om du er til jagt, fiskeri, vandring, golf eller dykning. Foruden det smukke landskab er byen spækket med kultur for enhver smag. Der er både mulighed for at besøge det historiske slot Koldinghus eller Trapholt, der er et museum for moderne kunst og design. Kolding byder desuden på jyllands største shoppingcenter, Kolding Storcenter, hvor du kan få stillet din shoppelyst. I Kolding er der massere af muligheder for bolig - uanset om du leder efter et hus til leje, fast ejendom eller hvis du ønsker at købe en grund og bygge selv.



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce