Mallorca - en yndet sejledestination

Mallorca - en yndet sejledestination

2. mar 2020
Mallorca og Spanien som helhed er yndet sejledestination for sejlfolk fra hele Europa. Det milde klima, den gode mad og den afslappede atmosfære er bl.a. med til at gøre Mallorca til et populært rejsemål, og øens lille størrelse gør den særdeles egnet til børnefamilier såvel som ældre borgere.
 
Når du sejler eller flyver til Mallorca, så husk at have styr på billeje og logi inden ankomst. På den måde får du mere tid til de gode oplevelser.

 
Kom rundt på hele øen
 
Mallorca er en lille ø udenfor den spanske kyst, og det er en populær rejsedestination for mange europæere. Mallorca er både egnet til planlagte charterrejser, men også til de mere spontane eventyrere.
 
Den forholdsvis lille ø er bedst at opleve, hvis man har lejet en bil, da man på den måde kan komme fra kyst til kyst uden at skulle tænke på offentlig transport eller taxa.
 
Det kan være en god idé at booke en bil inden man rejser hjemmefra, da man på den måde kan finde den bedste pris uden at blive snydt i virvaret og varmen ved lufthavnen. Her kan du sammenligne priser på billeje på Mallorca, og finder den løsning der passer bedst til dine personlige behov.
 
 
Styr på hotel inden ankomst
 
Om du skal bo på hotel, Airbnb eller noget helt andet er op til dig selv og dine rejsefælder, men det kan være en god idé at have styr på logi inden I lander.
 
Rejser indenfor den travle sæson, så kan I risikere at alt er booket flere måneder i forvejen. Selv hvis I rejser udenfor sæsonen, så kan det hænde at det sted, hvor I havde planlagt at indlogere jer måske er fuldt optaget eller at I nødsaget til at finde en løsning, som I egentlig ikke bryder jer om.
 
Undersøg derfor jeres mulighed, og reserver eventuelt et sted for hele ferien, så I kan få bedre tid til strandturer, tapas og sangria.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce