Sådan indretter du et lyst og lækkert soveværelse

Sådan indretter du et lyst og lækkert soveværelse

19. aug 2020
Dette indhold er sponsoreret

Drømmer vi ikke alle om et soveværelse med lækker indretning og massere af dejligt lys? I denne artikel kommer vi med tips og tricks til, hvad der er værd at tænke ind i indretningen af soveværelset, hvis man vil opnå et lækkert og lyst look. 


Lys
Det rette lys er essentielt for et rums udtryk, ligemeget hvilket rum det er. Man kan skabe det helt rette lys selv ved hjælp af god belysning og lamper. I soveværelset er det godt både at have et godt ovenlys, hvis man skal orientere sig og eventuelt finde tøj i tøjskabet. Men det er også vigtigt, at tænke en hyggelig belysning ind. Det kan man ved at have små lamper på bordet eller væggen. På denne måde skaber man en hyggekrog. Det naturlige lys er i den grad også vigtigt, generelt er så meget naturligt lys som muligt det bedste. En måde at optimere det naturlige lys på, er at inkorporere spejle, der kan reflektere og sprede det naturlige lys. AYTM har fine spejle i flere størrelser og farver, så man kan finde lige det, der passer ind i ens eget soveværelse.


Farver
Farver er godt, men i soveværelset skal man tænke over, hvilke farver man bruger. Farver har fantastiske indvirkninger på os som mennesker, de kan inspirere, vække ro, men også uro. Derfor, når vi vælger farver til soveværelset, er det en god ide at vælge rolige, kølige farver, da de også vil medvirke til en indre ro. Flere vil endda opleve, at de falder lettere til ro, og derfor får en bedre nattesøvn, på grund af farverne på væggen eller i loftet. Grå-blålige toner er derfor ideelle til soveværelsets vægge.


Tekstiler
Soveværelset er et rum fyldt med tekstiler, men det er vigtigt at vælge de rette. Tunge tekstiler vil medvirke til et tungt og kedeligt udtryk, mens luftige vil give en lethed og et luftigt udtryk. Derfor kan man med fordel have luftige gardiner i soveværelset, i eksempelvis hør, det vil bidrage til et fint og let udtryk. Det er også vigtigt at have tekstiler i god kvalitet i soveværelset. 

Sengetøjet er især vigtigt, da det er her du skal have din nattesøvn. Så vælg et sæt sengetøj i god kvalitet, så du ikke oplever kradsende eller alt for varme nætter. Et gulvtæppe er også fint at have under sengen i soveværelset. Det rammer fint rummet ind og ser nydeligt ud, men derudover, er det også rart at træde ned på med sine bare fødder, når man står op. Ferm Living har fine gulvtæpper, der ville være ideelle til dette formål.

At indrette et lyst og lækkert soveværelse er slet ikke så svært, eller et stort projekt, som man går og tror. Ved at følge disse tre tips, opnår man det perfekte soveværelse med de bedste rammer til en god nats søvn.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce