Tre anderledes gaveideér til manden som har alt

Tre anderledes gaveideér til manden som har alt

23. dec 2019

Dette er sponsoreret indhold


Gaver er noget størstedelen af befolkningen, nyder at give til hinanden. Jul, fødselsdage, årsdage eller andre store begivenheder sender ofte folk ud i butikkerne for at finde den helt perfekt gave til deres elskede. Det er som regel nemt nok at finde en gave til en kvinde, da der eksisterer et hav af smykker, cremer, parfumer og lignende skønhedsting, som man kan give. Men hvad skal man give til en mand? Har man for flere år i træk givet sin mand et par nye underbukser eller noget andet kedeligt, så læs med her, fordi der kommer tre sjove og anderledes gaveideér til manden, som har alt. 


Sjove plakater 

En sjov gave idé er en personlig plakat. Det er en gave, man kan kigge på den hver dag, og læse det citat, der står på plakaten, hvilket er en god måde at sætte et smil på læberne af en person, man holder af. En personlig plakat kan være plakater med tekst, som siger noget sødt eller sjovt om den bestemte person. Hvis man har noget personligt sammen, så kan man sagtens selv vælge, hvilket design plakaten skal have. Hvis man derimod har brug for lidt inspiration, er der massere af muligheder for at finde plakater, som allerede har sjove citater. Er gaven til din far, er der flere plakater med far-jokes og far-humor, som med garanti er noget, som du kan relatere til din far. Dette vil ydermere give din far et godt grin, hver gang han kigger på plakaten. Er gaven til din mand, kan du også få en plakat med gode citater og jokes om det erhverv, som han arbejder i. Der er både plakater til tømreren, elektrikeren, smeden, læreren, fodboldspilleren og meget mere. Det er en sjov og personlig gave, men også en fin pyntegenstand til væggene.    


En sejltur 

En anden idé til en sjov gave er at give ham en sejltur. Det er uden tvivl en anderledes gave, som man kan få en fantastisk oplevelse ud af. Afhængigt af hvad din mand er interesseret i, findes der mange muligheder. Hvis det skal være en oplevelse for hele familien, kan man leje en stor sejlbåd, og sejle en hyggelig tur ud på det åbne hav, mens man nyder en middag eller en kold øl. Er han en rigtig drengerøv, og skal have en lidt vildere gave, kan man leje en speedbåd, og han kan dermed komme ud og sejle rigtig stærkt, samt få vind i håret. Der er massere af muligheder for at komme ud og sejle, og din mand vil med garanti elske dig for at give ham sådan en oplevelse. 


Spiritussmagning 

Et andet forslag til en sjov og oplevelsesrig gave, er ved at sende din mand afsted til spiritussmagning. Der findes et hav af forskellige spiritussmagninger, man kan tage til, som for eksempel øl, vin, gin, rom, whisky, champagne eller noget helt andet. Det handler bare om at finde ud af, hvilken slags spiritus han er mest til. Det er en oplevelse, som både vil lære ham noget om den givne spiritus, samt give ham en god smagsoplevelse. Derudover bliver det med garanti også et super sjovt arrangement at være afsted til. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce