{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Klargøring af "ny" båd

355 visninger | Oprettet:

Den 26/8 2018 fik vi vores "nye" brugte båd, et ønske som har været under vejs LÆNGE.
Båden skal hedde Mulle og er en Jeanneau Merry fisher 530 H/B fra 2001.
Jeg vil lægge op som det skrider frem, men det hele skal jo gå op og da økonomi er et STORT punkt, ja så kommer det lidt ad gangen.
D.26/8 Købt og hentet.
Fra d. 27/8 til 2/9 er der blevet vasket, poleret, malet og monteret lidt, vil sige at polering tager LAAAANG tid, vi er nået fra side fender og ned på 2 dage, først grundig vask, så en gang afrensning med boat cleaner og maskine, derefter polering.
Batteri kasser monteret ( 2 stk. et forbrugs batteri og et start batteri ), rat pumpe og el panel er sat i, samt nederst kant er frisket op med sort, det er en trailerbåd, men at fjerne det sorte bundmaling.. nej ikke nu.... så det blev lige frisket lidt op...
4/9 2018
Exide marine batterier på hver 80 ah. er kommet til, samt gear/gas boks og kabler med ultra lav modstand. ( ikke monteret endnu )
Vores dragonfly som vi købte for et stykke tid siden ( lidt over et år he he ) er sat i, på en mega stabil arm, der kan justeres.
Så har vi sat en motorplade på, den er kun ca 1,5 cm i toppen og så i kileform .. så motor bliver sat i en lidt anden vinkel, så man kan trimme den lidt mere ned ( vi ved så ikke hvor meget og om vi overhovedet kan mærke det... ved heller ikke hvad vi ville mærke da vi jo aldrig har sejlet med den båd..... sååååååå ).
6-7/9 18
Så kom der lidt mere .. tankmåler, rengøring af tank rummet, træ pleje og montering af anker rulle købt af Henrik herinde ( takker endnu en gang, det er jo efter hånden noget tid siden he he .... sadler og ridder ikke samme dag .. plus at vi havde jo ikke båden det skulle sidde på dengang ).
Tror jeg nøjes med at sætte billeder ind fra nu af, da det meste er montering af ting, hvis vi støder på noget som driller .. ja så vil jeg nok skrive lidt mere om det, ellers har ALT været tip top iorden og INTET har drillet.. vi krydser finger for at det forsætter.. så må vi få gang i det her .. så vi kan komme på vandet... men ingen hastværk.. heller sikker end sorry.
Jep 3 uger tog det at komme i vandet, det tog 4 dag at rense og polerer den, og der har kun været 3-4 dage hvor vi ikke har rodet med den.
16/9 kom den så på havet, det er godt nok en anden måde den sejler på i forhold til Salmoen, men helt sikkert ikke dårligt, utrolig retnings stabil og tager bølger MEGET bedre ... ved 5500 omdrejninger gik den i mod vind 46-47 kmt, det er helt ok med os, og tænk på at det er "kun" en 60 hk der er på den og med halv tank og 2 personer... godkendt herfra.
Så kommer der lige alle de små ting... knage række, stik til den ene af de to downrigger ( bestilt for 14 dage siden fra tempo trolling i ishøj, de er godt nok slemme med vente tider, har talt med importøren ... de HAR det på lager ).. dragonfly og Ipad sidder på et såkaldt ram mount .. fantastisk system, der virkelig kan holde det fast og kan justeres helt utroligt.
Downrigger bliver monteret på dertil indrettet holder der passer i de indbygget stangholder.

Kim  S
Mand | 56 år | Oprettet: 4. jan 2007


Kommentér på:
Klargøring af "ny" båd