{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Weedo GT

1.513 visninger | Oprettet:

Ups now I did it again.
Kom til at købe et projekt,,,,,.
Men den passer i årgang til mit Evinrude projekt, denne Weedo GT er nemlig fra 1965. iflg serinummeret og info fra denne hjemmeside.
http://www.livetombord.se/artiklar/artiklar/20080220/weedo-gt-ett-hemmabygge-som-blev-bathistoria/
Wash and go er ikke helt nok her, den skal have "lidt" hjælp indvendig i bunden, så det bliver ikke lige næste år den kommer ud at sejle. Men jeg syntes at stilen passer fint til min 40hk Evinrude.
Brugte en søndag på at fjerne det meste gamle og dårlige træ og fiber. Kan se at der er nogen der har været i gang tidligere, og de havde formentlig ikke gjort forarbejdet godt nok. Så fiberen var forholdsvis nem at løsne med koben og en understøttende bræt. Og så undgår man i første omgang, alt det støv der dannes ved skæring.
Ved skæring har jeg fundet ud af at en diamant skære sten er bedst, (den man bruger til beton og sten). Og en aske støvsuger fra Aldi er fin til at suge støvet op.
Projektet har stået stille et stykke tid, men kom lidt vidre nu. Fik isat første hækplade, og når poliesteren er hærdet skal kanterne spartles med glasfiberspartel, og næste plade skal oven på. Hækken krummer lidt så derfor skal den støttes med stålrør, mens poliesteren hærder, for at komme ordentlig på plads.

Thomas M
Mand | 59 år | Oprettet: 7. jul 2008


Kommentér på:
Weedo GT


  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Annonce