{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

EVINRUDE BIG TWIN ELECTRIC LARK 40hp

187 visninger | Oprettet:

Project "ladefund"
Har denne gamle "skønhed" stående, den har været min faders motor, og kan huske den liggende nede i mine forældres sommerhus 30år tilbage. Har bare gået og kigget til den over lang tid, sprøjtet lidt olie på den i ny og næ.
Jeg syntes jo at den var lidt interessant, da den har elektrisk gear skifte, og derfor begyndte jeg at renovere motorblokken i 2019. Og i 2020 tog jeg så fat på skjold og beslag. Har købt forskellige nye dele gennem e-bay, når der dukkede noget interessant op. Mit mål er at få den restaureret til fuld mekanisk og elektrisk funktionel stand.
Den har oprindelig være det som evinrude kalder Seal-gray som er en slags sølvgrå farve i en grøn-gul toning "ish". Da denne farve ikke er tilgængelig i normal handel, valgte jeg at male den i Mariner light gray, som jeg også syntes er pænere. Den har været malet et par gange kan jeg se på lagene jeg får pillet af. første gang i en brunlig farve, (sikkert for at matche en båd den har siddet på. Anden gang er den blevet malet blå metalic, men det var bare ovenpå løst siddende maling, (ikke slebet ordentlig ned). Så nu har den fået en større tur hvor jeg har sandblæst og slebet indtil det gamle maling var væk, Derefter har delene fået epoxy primer som grunder, hvorefter jeg har malet med TK maling.
Der er ingen dead-line på projektet, men når den engang om måske 2-3år, hvor alt mekanisk og elektrisk er fikset. Så vil jeg kigge efter en lille 14 fods båd til den, gerne en der er i glasfiber og med V-bund. Ved godt at Evinrude havde en slags trimaran båd tilbage til dengang, men det er for mig en kedelig alt for stabil båd.
Økonomisk så er jeg bevist om at det ikke betale sig at gøre så meget ud af en så gammel motor. Men jeg syntes at det er sjovt, og det er derfor at jeg gør det.
Mvh. Thomas

Thomas M
Online
Mand | 55 år | Oprettet: 7. jul 2008


Kommentér på:
EVINRUDE BIG TWIN ELECTRIC LARK 40hp
x