{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Glastron Glastron Carlson CVX-16 SS 1986

4.572 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen båd er oprettet og stemt ind. Opret din egen båd

JSK
JSK
Mand | 58 år | Oprettet: 7. dec 2013


Glastron Glastron Carlson CVX-16 SS

Årgang:
1986
Type:
Bygget hos Roger Clark Marine i England
Drivkraft
Volvo Penta AQ145 med 290'er drev, der har sejlet 450 timer
Størrelse
16 fod / 5,1 meter
Interiør
Original stribet "læder-stue" i bedste retro-stil og fin stand...
Ekstraudstyr
Bemærkninger
Fedt, så triller vi snart ned henter vores Glastron Carlson CVX-16 SS syd for grænsen. Ja, det den sjældne SS model med Volvo Penta AQ145 indenbordsmotor - en klassikker!! Den har en skøn farve-kombination hvid/brun-metal med guldflakes og er fuldstændig original.

Faldt over den ved et tilfælde på nettet og tog en billig Ryanair flyver derned for at se på båden. Den har været ejet af den samme ejer (kvinde) og har sejlet i ferskvand hele sit liv.... og tilbragt det meste af tiden i hendes bådhus i enden af haven, med indbygget båd-elevator - cool :)

Den skal selvfølgelig checkes grundigt igennem, inden den kommer i vandet til næste sæson... og der skal ordnes et par småting, samt monteres et voltmeter som af én eller anden grund mangler.

På et senere tidspunkt skal der monteres et nyt gulvtæppe og laves en ny midterkonsol. Jeg har set et par eksemper på nettet, som er væsentligt pænere og passer bedre til bådens interiør, end den grimme trækasse fra England.

Vi glæder os helt vildt til foråret - det er en drøm, der går i opfyldelse og vi hører gerne fra andre Glastron CVX ejere :)
Kommentér på:
Glastron Glastron Carlson CVX-16 SS
Annonce