{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Bayliner 2052 Capri 1995

3.296 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen båd er oprettet og stemt ind. Opret din egen båd

Anders J
Mand | 41 år | Oprettet: 9. maj 2008


Bayliner 2052 Capri

Årgang:
1995
Type:
Speedbåd - motorbåd - kabinebåd
Drivkraft
Benzin. 3,0 Mercruiser 1996. Den trækker man trækker 2 sæt vandski op af vandet så let som ingen ting og planer med under 20 liter i timen i den ellers ret store og tunge båd.
Størrelse
20,52 fod
Interiør
Nappa sæder og marine gulvtæppe. Sæder kan nedfælles så der inklusiv kabine er sidepladser til 13 personer 3 foran og 10 bagved.
Ekstraudstyr
Stort El-spil med frjernbetjening på traileren.
Bemærkninger
Anbefalelsesværdig båd til dem der vil have en båd der både er hurtig og anvendelig. Man sover godt i forkahytten og sæderne kan alle nedfælles ligesom der kan laves soldæk bagved, så man kan sove 5 personer. Der er anlæg med 4 højtalere.
Kommentér på:
Bayliner 2052 Capri
  •   29. jul 2014 Ikke alt, der er trods alt hverken fyrværkeri eller kamphunde ombord, men ja der er altid chance for at der kan ske en ulykke. Forleden så jeg 2 på knallert, det var også helt vandvittigt!!

  •   28. jul 2014 Det første billede, det indeholder alt til en slem ulykke. smiley

  •   21. jul 2014 Dig kan man sku ikke lære noget, ignorent det er sådan en som dig, tager alt negativt, prøv at tag imod lidt positiv kritik..

  •   21. jul 2014 Hvad er det for et rat du snakker om? Det er helt ok, at du ter dig som en unge (for at bruge dine egne ord), du skal bare gøre det et andet sted og hold nu op med at blande forældre ind i det smiley

  •   20. jul 2014 Tror du ikke din far og mor sku banke ind i din lille knold, at du ikke altid kan have rat, og selv om jeg ved det er svært for dig, og du måske ikke er ordentligt opdraget hjemmefra, så snak ordentlig, der er kun en her der ter sig som en lille unge her...

    Du behøver ikke kører den her længere ud, bare husk at reglerner gælder for alle.


  •   19. jul 2014 Så er galleribetjenten der sgu igen. Lasse hvordan har du fået så hurtigt internet i dit badekar, du er da godt nok hurtig til at kommentere, eller du er måske ikke lige på familietur i den i skrivende stund. Da jeg skrev ingen blev lykkeligere af, at jeg deaktiverede min gul og gratis annonce mens jeg oprettede min båd på bådgalleri, der havde jeg slet ikke tænkt på dig:-) Men når du nu går så meget op i regler, hvor længe har du så fået lov til at være oppe, for vi er en del der glæder os til du skal i seng. Eller har du lige fået lov at labbe lidt koldskål i dig fordi det er lørdag.

  •   19. jul 2014 Du må stadig ikke oprette en profil med en båd som er til salg...

    Ja du kunne jo deaktivere din annonce fx. Og så oprette den..

    Så OVERHOLDER du også reglerne...


  •   19. jul 2014 Jeg har ikke oprettet den for at få den solgt Preben, men i teorien kan jeg deaktivere min gul og gratis annonce, oprette båden på bådgalleri og så aktivere annoncen igen, men det kan jeg ikke se nogle bliver lykkeligere af. Synes overhovedet ikke jeg ligger på til salg af nogen art, det er da Lasse der sidder og reklamere med at båden er til salg(tak for det Lasse), det er jo faktisk ikke mig.

  •   15. jul 2014 Lasse N Det ligner ikke en salgsannonce for mig, da det ville kræve en pris. Når det er sagt, må du da vide lige så godt som alle andre, at det ikke er så let at finde en køber til en båd lige pt. Set i lyset af det, kan man godt regne med at have en båd længe inden salg, hvorfor jeg ikke ser noget problem i at nyde glæderne der er ved at have båd indtil den er solgt. Om det så er glæden ved at vise sin båd frem på bådgalleri eller glæden ved at sejle hver søndag, skal vi ikke blande os i !!! Os på bådgalleri har trods alt en fælles interesse for sejlads og hvad vi vælger at gøre med vores skib når der mangler interessere eller finans afskærmer ikke nogen fra et medlemskab en fremvisning. Super fed båd i øvrigt.

  •   15. jul 2014 Du må ikke oprette en båd som er til salg...
    LÆS LIDT PÅ REGLERNE...

    og snak pænt...


  •   15. jul 2014 Hvorfor er det en salgsannonce? Det er et bådgalleri og her er nogle billeder af min båd som jeg sejler i dagligt, tag dig sammen man. Hvis det var en salgs annonce ville jeg skrive den var til salg og hvad den kostede. Få dig et liv og prøv at rykke lidt væk fra tastaturet. Du kan jo tage ud og sejle i din utroligt fede båd eller badekar eller hvad det er.

  •   14. jul 2014 Så kom du sku ind på en salgsanonnce....

    IKKE IORDEN..


  •   14. jul 2014 det ser da meget sjovt ud , tror jeg ville skifte den galions figure ud hvis det var min smiley

Annonce