{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Nordan 16 1988

8.676 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen båd er oprettet og stemt ind. Opret din egen båd

Torben Q
Mand | 72 år | Oprettet: 6. sep 2018


Nordan 16

Årgang:
1988
Type:
Nogen siger den er halvplanende uden at jeg ved om det passer. Vil sige at den er planende. Det er vel et spørgsmål om indstilling og vægtfordeling?
Drivkraft
Mariner 40 HK. fra 1997. Har haft lidt problemer med at få den til at gå i tomgang , men har vist fået styr på det. Har også bestil en manual på ebay så jeg bedre kan servicere den.
Størrelse
En 16 fod jolle. Med lidt god vilje kan der overnatte en person i både.
Interiør
Der fulgte en gammel mør kaleche med, men jeg skal have lavet en ny. Enten går jeg selv i gang eller køber en færdig. Jeg har valgt at reparere den gamle kaleche. Har isat nye vinduer og nye kantbånd. I det heletaget repareret der hvor den trængte til det. Har imprægneret dugen også - det virker fint. Nu kan den holde nogle år mere.
Ekstraudstyr
Noget gammelt ekkolod og GPS. Har downloaded Navionics som jeg bruger på min mobil eller tablet. Det virker fint. Vil gerne anskaffe et nyt ekkolod - fishfinder, da båden udover at bruges til hyggeture skal anvendes til at fiske fra.
Bemærkninger
Har lige købt denne båd. Min første overhovedet. Skal først og fremmest bruges til at sejle og fiske på Mariagerfjord. Nu skal jeg så bruge vinteren til få den gjort helt klar med maling af bund og skrog. Det skal en ny kaleche til også. Men det er utroligt fedt at sejle rundt i denne båd. Den har nogle smukke former synes jeg.
Kommentér på:
Nordan 16
Annonce